Skip to content

Sonos bij Eijerkamp

Ontdek de complete Sonos collectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze merk experts.

Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Sonos bij Eijerkamp

Integreer een optimale audiobeleving in het interieur met de Sonos Sounds Systems. Kies voor een enkele speaker of een geavanceerd audiosysteem. Ontdek Sonos nu bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal!

adres & openingstijden
Sonos bij Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
interieuradvies bij Eijerkamp

Sonos

Luister je favoriete podcast, swing op je favoriete muziek of volg het dagelijkse nieuws: speakers zijn niet te missen in het hedendaagse interieur. Maak je huis compleet met de Sonos Sound Systems en creëer eenvoudig een geavanceerd audiosysteem. Inspiratie opdoen? Ontdek Sonos nu online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal om de collectie live te bekijken en proberen!

Sonos speakers in diverse afmetingen en kleuren

Naast dat een speaker goede kwaliteit geluid moet verzorgen, is het uiterlijk ook niet onbelangrijk. Bij Eijerkamp shop Sonos speakers in allerlei kleuren en afmetingen waardoor ze in ieder interieur en op iedere gewenste plaats passen. Ga voor een klein, subtiel model in wit of kies voor groots geluid met een volumineuze speaker. Daarnaast bestaat onze collectie uit langwerpige soundbars, maar ook uit vierkante, rond afgewerkte subwoofers voor een extra boost! Eijerkamp biedt voor ieder wat wils.

Talloze functies voor optimaal gemak

Ben je vaak onderweg? Kies dan voor een portable bluetooth speaker waarmee je overal naar je favoriete muziek, radio, luisterboek en meer luistert. Wil je jouw eigen thuisbioscoop creëren? Kies dan voor een variant die speciaal ontwikkeld is voor films en televisie met bijvoorbeeld HD-geluid of 3D-beleving van Dolby Atmos. Of combineer meerdere speakers tot een volledig spraakgestuurd audiosysteem!

Sonos: multifunctionele smart speakers

Veel Sonos speakers bedien je eenvoudig met een app of zelfs met je eigen stem. In een handomdraai zet je een ander nummer op, spoel je door naar de volgende podcastaflevering of zet je het geluid harder of zachter. Ideaal als je aan het koken bent en je handen vol hebt of muziek op de achtergrond aan hebt staan wanneer je gebeld wordt!

Shop Sonos speakers bij Eijerkamp

Ontdek de complete collectie van Sonos Sound Systems bij Eijerkamp! Kom je er niet helemaal uit welke het best bij jouw wensen en interieur past? Onze Eijerkamp adviseurs helpen je graag verder bij het kiezen van de speaker die het best op jouw budget en wensen aansluit. Shop Sonos nu online op Eijerkamp.nl of kom langs in onze Eijerkamp woonwinkels!

Lees meer