• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Tv-meubels

Tv-meubels

Tv-meubels

Een tv-dressoir moet niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn. Of u nu kiest voor een moderne, stoere of landelijke tv-meubel, met of zonder deuren en lades, in onze winkels in Zutphen en Veenendaal vindt u het allemaal. Meer dan genoeg om uit te kiezen! Onze collectie bestaat uit tv-meubels in diverse materialen, vormen en kleuren uit verschillende woonstijlen. Lees verder >

Tv-dressoir voor al uw tv en media apparatuur

Een design tv-meubel of landelijke tv-kast?

Een tv-dressoir is functioneel, maar moet er natuurlijk ook mooi uitzien. De televisie is een belangrijk onderdeel van de woonkamer en niet meer weg te denken uit menig huishouden. Perfect voor het opbergen van al uw media apparatuur, dvd's, cd's en het optimaal wegwerken van kabels en snoeren. Tijdens de zoektocht naar een geschikte tv-meubel zijn er een aantal afwegingen die u moet maken. Hoe groot is uw woonkamer? Waar zet u de tv-kast neer en welke stijl past het beste bij u? Ook moet u rekening houden met de grootte van uw televisie en mag de afstand vanaf de zithoek niet te klein zijn. En natuurlijk moet het meubel op ooghoogte staan, zodat uw nek en schouders zo min mogelijk belast worden. Of wat dacht u van een dressoir als tv-meubel? 

Een ruim aanbod kasten voor uw televisie 

Er is een ruime keuze tv-meubels bij Eijerkamp, verschillende merken en modellen, van staande tv-meubelen tot tv-wandmeubels. Daarom kan het nog een lastige opgave zijn het perfect meubel voor uw tv en woonkamer te vinden. De mogelijkheden zijn oneindig bij de tv-dressoirs van het merk Spectral. Natuurlijk wilt u niet dat de draden en snoeren van uw flatscreen zichtbaar zijn. Spectral biedt hiervoor de oplossing met de strak vorm gegeven tv-kasten die zorgen dat alle apparatuur netjes opgeborgen wordt.

Meubels voor ieder interieur 

Heeft u een landelijk interieur? Dan past een industrieel tv-dressoir of een houten tv-meubel van Henders en Hazel perfect in uw woning. Of kies voor een hoogglans tv-meubel van Bert Plantagie, perfect voor een modern en strak interieur. Tegenwoordig zijn de lockerkasten steeds meer in vele woonruimtes terug te vinden. Zoals trendy tv-lockers van HKLiving, een combinatie van hout en metaal maakt deze kastjes geschikt voor diverse interieurstijlen. En in de collectie van Trendhopper vindt u een diversiteit aan mediameubels. Door de vele mogelijkheden, is er altijd wel een exemplaar die bij u past! 

Tv-meubel kopen bij Eijerkamp?

Wilt u graag een nieuw tv-dressoir kopen, maar komt u er nog niet helemaal uit? In onze winkels kunt u terecht voor persoonlijk interieuradvies. Uiteraard hebben wij de deur van onze winkels 7 dagen in de week voor u open staan. Ons team zal voor u een tv-kast vinden die past bij uw woning, woonstijl en budget. Of bestel uw nieuwe tv-meubel eenvoudig online!