Skip to content

Woontrend 2023 Breathing Colour

Het is een ware kleurexplosie: de Breathing Colour woontrend van voorjaar 2023. Maak je klaar voor kleur en laat je verrassen door een vrolijke mix van funky vormen, levendige kleuren & pasteltinten en contrasterende materialen.

Binnen tot bloei kies voor kleur!

Breng binnen tot bloei en ga dit voorjaar voor kleur! Pak uit met een mix van felle statementkleuren voor een energie-boost van jouw interieur. Pak uit, toon lef en spring het voorjaar in. Geïnspireerd door zomerbloeiers als korenbloemen en pioenrozen is een kleurenpalet ontstaan van kobaltblauw, lila, roze en verschillende tinten groen. Een succesmix die garant staat voor een flinke dosis vrolijkheid. Voor evenwicht combineer je het explosieve palet het liefst met aaibare stoffen en warme houtsoorten. Dat houdt de boel lekker in balans.

Feel the fun meubels met funky vormen

Een getwiste bijzettafel, een ronde draaifauteuil, een bijzetter in de vorm van een heerlijke marshmallow: in de Breathing Colour woontrend van 2023 is niet alleen het kleurenpalet een vrolijke bedoening, ook de funky vormen van de meubels in dit fleurige interieur zijn echte statement-pieces. Wat ons betreft kan het niet gek genoeg, more is more in deze woontrend máár eenheid is key. Die creëer je door de eigenzinnige elementen te verbinden door meer ingetogen meubels. Een zachtgroene hoekbank bijvoorbeeld, is zo’n fijne verbinder. Of een rond vloerkleed in een meer basic kleur: een perfect podium voor je rariteitenkabinet van bijzettafels.

Woontrend 2023 Breathing Colour

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Woontrend 2023 Breathing Colour
Woontrend 2023 Breathing Colour
Woontrend 2023 Breathing Colour

Krachtige kleurexplosie

De basis van de woontrend 2023 Breathing Colour is een veelzijdig kleurenpalet van zachte pastellen en felle, gepigmenteerde kleuren. Natuurlijk creëer je met een likje verf al snel een kleurrijk geheel, maar in deze woontrend gaan we out of the box en komt ook in de meubels en accessoires een oase aan kleur terug! Vind je het gebruik van al die kleuren toch wat te spannend? Kies dan voor een basis van neutrale tinten als wit en grijs en voeg hier naar eigen smaak gekleurde meubels en accessoires aan toe!

Trendkleuren
 • Flexa Vol Framboos
  Flexa
  Vol Framboos
 • Flexa Puur Kers
  Flexa
  Puur Kers
 • Flexa 85% Pinksterbloem
  Flexa
  85% Pinksterbloem
 • Flexa 100% Krokus
  Flexa
  100% Krokus
 • Flexa Midden Zee
  Flexa
  Midden Zee
 • Flexa Vol Branding
  Flexa
  Vol Branding
Marloes Peters Creative Director Eijerkamp
Marloes Peters
Creative Director
Eijerkamp
Woontip: gebalanceerde kleurenmix

De basis van de woontrend 2023 Breathing Colour is een veelzijdig kleurenpalet van zachte pastellen en gepigmenteerde kleuren. Zijn die felle kleuren je te heftig? Of pasteltinten net wat te zoet? Kies dan voor een basis van neutrale tinten als wit en grijs en voeg hier naar eigen smaak kleurrijke meubels en accessoires aan toe.

Woontrend 2023 Breathing Colour
Woontrend 2023 Breathing Colour
Woontrend 2023 Breathing Colour
Woontrend 2023 Breathing Colour

Meer wooninspiratie op Eijerkamp.nl