Skip to content

Woontrend 2023 Indoor Breeze

Beeld je een zonnige ochtend in. Zo’n moment met een frisse briees en de eerste zonnestralen die voorzichtig door het groen van bomen naar beneden dwarrelen. Dat gevoel van warmte én die zin in zon haal je binnen met de woontrend van voorjaar 2023: Indoor Breeze.

Zwierig & zachtzoet frisse lentebries

Het gevoel van de frisse lucht die rond waait, breng je in je interieur door gebruik te maken van zwierige stoffen, luchtige meubels en een zachtzoet kleurenpalet van fijne zomerse kleuren. Met ontluikende bloesems in wit, zachtroze en indringend fuchsia als grootste inspiratiebron voor de Indoor Breeze woontrend van 2023 ontstaat de perfecte basis om jouw interieur een zonnige lente make-over te geven. Het kleurenpalet is de zon in huis, de zwierende bloesemtakken staan symbool voor licht en luchtigheid die we terugzien in de zachte stoffen en meubels met ranke vormen.

Woontrend 2023 Indoor Breeze

Magische materialenmix Van stof tot metaal & glas tot faux fur

Een magische mix: zo mag je de materialencombinatie in deze lente woontrend van 2023 wel noemen. Hoewel totaal verschillend van aard, zijn alle materialen in deze interieurtrend in perfecte harmonie met elkaar én met het ton-sur-ton, maar toch ook wel gewaagde, kleurenpalet. Verschillende stoffen, hout, metaal, glas en zelfs faux fur worden allemaal met elkaar gecombineerd. Gedurfd? Nee hoor, blijf trouw aan het kleurenpalet. Dan kan zo’n gevarieerde mix zonder problemen, sterker nog: ze geven je interieur spanning en pit. Juist dat zwarte onderstel onder je roze eetkamerstoel zorgt ervoor dat alles met elkaar in balans blijft.

Woontrend 2023 Breathing Colour

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Woontrend 2023 Indoor Breeze
Woontrend 2023 Indoor Breeze
Woontrend 2023 Indoor Breeze

Zilte zeebries voor 'n fris accent

Van Indoor Breeze naar Outdoor Breeze: waar is het beter uitwaaien dan op het strand? Voor een beachy sprankeling in het Indoor Breeze interieur van 2023 haal je met een paar frisse groentonen of lichte blauwtinten een subtiele zilte zeebries naar binnen. Een fijne tegenhanger in het verder zoete kleurenpalet én rustgevend, win-win dus.

Trendkleuren
 • Lab Paint Madonna
  Lab Paint
  Madonna
 • Lab Paint Pink Peach
  Lab Paint
  Pink Peach
 • Lab Paint Orange Barista
  Lab Paint
  Orange Barista
 • Lab Paint Terracotta
  Lab Paint
  Terracotta
 • Lab Paint Ams Leaves
  Lab Paint
  Ams Leaves
Woontrend 2023 Indoor Breeze
Woontrend 2023 Indoor Breeze
Woontrend 2023 Indoor Breeze

Meer wooninspiratie op Eijerkamp.nl