Skip to content
Zuiver Rani Hanglamp
Zuiver Rani Hanglamp
Vergroten
  • Zuiver Rani Hanglamp
1/11
Item 1 of 11

Zuiver Rani Hanglamp

Levertijd: 1-2 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Zuiver Rani Hanglamp

Hanglamp Rani van Zuiver: een opvallende verschijning in het interieur. Rani is geïnspireerd op de designstijl uit de jaren '80. De lampenkap is vervaardigd uit getint glas en verspreidt hierdoor een aangenaam licht door de woonruimte. Wanneer de lamp is uitgeschakeld is de lichtbron niet door het glas heen te zien. Hanglamp Rani is tot stand gekomen in samenwerking met designer Jasmijn Muskens, die door Zuiver werd uitgenodigd voor het beursprogramma. Elk jaar worden designstudenten of pas afgestudeerden uitgenodigd om zich aan te melden voor de Zuiver Scholarship. Dit project geeft de studenten de kans om of meer exclusieve producten te ontwerpen voor de collectie van Zuiver. In 2019 is Jasmijn Muskens door Zuiver en ELLE Decoration Netherlands uitgekozen om samen te werken aan een nieuw product. Shop hanglamp Rani van Zuiver nu exclusief online bij Eijerkamp!

Afmetingen & details

Artikelnummer 5300163
Breedte 73 cm
Hoogte 28 cm
Diepte 22 cm
Materiaal Iron
Kleur Pink
Merk Zuiver
Woonstijl Scandinavisch
Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.

Meer uit de Rani serie Bekijk ook Meer uit deze serie