Skip to content

De nieuwste opbergoplossingen

Genoeg opbergruimte hebben we in huis eigenlijk nooit genoeg. Maar waar begin je bij het creëren van de juiste opbergruimte die niet alleen mooi, maar ook functioneel is? Dit zijn de nieuwste opbergoplossingen voor najaar 2020!

Marloes Peters Creative Director Eijerkamp
de nieuwste opbergoplossingen Eijerkamp

Gezien tijdens de digitale vt wonen&design beurs

Creative Director Marloes Peters laat je graag via de vt wonen&design beurs livestream alle opbergmogelijkheden zien in verschillende woonstijlen en volgens de laatste woontrends van najaar 2020 in de nieuwste vtwonen Stijl Studio’s, exclusief bij Eijerkamp en gezien op tv. En ook hieronder zetten wij de nieuwste opbergoplossingen voor je op een rij.

Livestream terugkijken? Klik hier!

de nieuwste opbergoplossingen Eijerkamp

De vitrinekast Met opbergruimte

In vtwonen Stijl Studio Landelijk gaan we voor twee stoere vitrinekasten naast elkaar waar naar hartenlust je mooiste accessoires een pronkplek geeft. Klein nadeel: door de glazen deuren zie je alles staan. Kies daarom in een vitrinekast ook voor een aantal mooie manden, zodat je toch wat opbergruimte hebt!  

Gek op deze vitrinekast, maar liever in een andere kleur dan groen? Deze kast in geheel naar wens samen te stellen in alle RAL kleuren!

de nieuwste opbergoplossingen Eijerkamp

Lekker veel opbergen Langs de lange wand

In veel Nederlandse huizen zien we vaak een tien meter lange muur waar één kast meestal op ‘verdwijnt’ en een ‘skyline’ van verschillende kasten juist voor veel onrust zorgt. In vtwonen Stijl Studio Klassiek hebben wij een oplossing voor deze hele lange wand en kiezen we ervoor om twee dezelfde kasten tegen elkaar te plaatsen. Hierdoor ontstaat er meteen body op de wand en heb je twee keer zo veel opbergruimte. Met achter de glazen deuren genoeg ruimte voor je dierbaarste en mooiste objecten, en onderin de kast berg je achter dichte deuren alle andere spullen uit het zicht op.

de nieuwste opbergoplossingen Eijerkamp

Luchtige, open (hoek)wandkast

Wil je het liever wat transparanter en luchtiger houden in je interieur of ben je wat kleiner behuisd? Ga dan voor een luchtige open (hoek)wandkast zoals te zien in vtwonen Stijl Studio Retro met losse planken en her en der dichte kastelementen, met toch voldoende opbergruimte. En geïntegreerde soundbar waar je achter het gespannen doek al je apparatuur uit het zicht opbergt. Ook fijn: alle elementen van deze kast kun je eenvoudig zelf verplaatsen, zo pas je de kast steeds weer aan op je woonwensen. Door de kast in de hoek door te laten lopen, omarm je de eethoek en creëer je een geborgen eetplek!

En wil je echt iets anders? Ga dan voor deze ronde kast, die je midden in de ruimte kunt plaatsen, en waarin volop ruimte is voor boeken, maar ook mooie accessoires. Zo hoef je je niet alleen te beperken tot de wanden in je huis!

de nieuwste opbergoplossingen Eijerkamp

Opbergen & eten in één wand

En heb je echt beperkte woonruimte? Combineer dan verschillende woonfuncties met elkaar. Zoals bijvoorbeeld in vtwonen Stijl Studio Industrieel waar de eetkamerbank perfect past tussen de kast, een ruimte besparende keuze met lekker veel opbergruimte. Met deze opbergkast, bestaande uit losse kubussen die je eenvoudig aan elkaar klikt, bouw je je eigen kast op maat!

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Meer opbergoplossingen? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek de complete collectie kasten met verrassende opbergoplossingen volgens de laatste woontrends bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl & ieder budget.

winkel & openingstijden
Eijerkamp woonwinkels