Skip to content
Arco Slim Eettafel
Arco Slim Eettafel
Vanaf 3116.-
Vergroten
  • Arco Slim Eettafel
1/24
Item 1 of 24

Arco Slim Eettafel

Vanaf 3116.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Arco Slim Eettafel

De Arco Slim eettafel is met zijn fijne ontwerp een zeer bijzonder meubel met een eigen karakter. Acro ontwikkelt hoogwaardige, duurzame producten met een maatschappelijke relevantie. Ontwerper Bertjan Pot heeft de Slim tafel ontworpen ter ere van het 100-jarig bestaan van het Dutch Design merk.

De Slim oogt zeer fragiel en elegant, maar is uitermate stevig door de sandwich honingraad constructie van staal. Bij dit meubel is gedacht aan zowel functionaliteit als duurzaamheid. Metaal is gebruikt voor een sterke kern van de tafel en het hout zorgt voor de fraaie afwerking aan de buitenkant van het slanke meubel.

Eetkamertafel Acro Slim is verkrijgbaar in diverse afmetingen en tevens uit te voeren in een maatvoering naar wens. Voor de afwerking van de Slim is er keuze uit verschillende kleuren. Optioneel is de tafel te zandstralen. De Arco Slim eettafel is in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal te zien!

Arco Slim Eettafel
Arco Slim Eettafel