Skip to content
Bert Plantagie Maple Eetkamerstoel
Bert Plantagie Maple Eetkamerstoel
Vanaf 482.-
Vergroten
  • Bert Plantagie Maple Eetkamerstoel
1/21
Item 1 of 21

Bert Plantagie Maple Eetkamerstoel

Vanaf 482.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Actie Bert Plantagie: tot 115.- voordeel Maple eetkamerstoel

Profiteer nu van tot 115.- voordeel op eetkamerstoel Maple in leder Bold voor de prijs van één prijsgroep lager (leder Tendens) van Bert Plantagie in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Bijvoorbeeld:

  • Maple stoel zonder arm in uni-stoffering leder Bold van 648.- voor 599.-
  • Maple stoel met gesloten arm in uni-stoffering leder Bold van 771.- voor 656.-

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Maple Eetkamerstoel

Organisch gevormd en nonchalant vormgegeven: eetkamerstoel Maple van bert plantagie is een ontwerp van Frans Schrofer voor het Nederlandse meubelmerk. De volumineuze rondingen en organische lijnen wekken de illusie dat de stoel nauwkeurig met de hand geboetseerd is en dragen daarnaast bij aan het sublieme comfort dat de Maple te bieden heeft.

Eetkamerstoel Maple van bert plantagie is uit te voeren in rijke stoffen en hoogwaardige leersoorten. Naar wens is de stoel te voorzien van een volledige armleuning of laag uitgesneden ondersteuning van de arm. Het vierpoot onderstel van de comfortabele stoel is uit te voeren in metaal in diverse lakafwerkingen of in hout.

Ontdek de mogelijkheden van eetkamerstoel Maple van bert plantagie in onze bert plantagie stores in Zutphen & Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1602507
Breedte 55 cm
Hoogte 87 cm
Diepte 62 cm
Zithoogte 46 cm
Zitdiepte 46 cm
Materiaal Stof
Kleur blauw
Merk Bert Plantagie
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer