Skip to content

Bert Plantagie eettafels

Ontdek alle bert plantagie eettafels in onze winkels. Met persoonlijk advies van onze merk experts.

Bert Plantagie eettafels Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
  • kleur 0
  • materiaal 0
  • vorm 0
  • prijs 0
  • type 0
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Uniek & stijlvol: Bert Plantagie eettafel

De Bert Plantagie collectie bestaat uit tijdloze en eigentijdse design meubelen. Het Nederlandse meubelmerk behoort tot de top van Nederlandse meubelproducenten. Bert Plantagie tafels zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een lange levensduur. Zo probeert het merk bij te dragen aan de vermindering van afval. Alle eettafels worden op bestelling gemaakt en zijn gemakkelijk te onderhouden, repareerbaar en geproduceerd in Europa, met respect voor mens en milieu. Ontdek de collectie nu bij Eijerkamp!

Stel jouw Bert Plantagie eettafel naar wens samen

"Make it yours" is het motto van Bert Plantagie, ze geloven niet in one size fits all. De collectie eetkamertafels biedt enorme keuzevrijheid dankzij talloze mogelijkheden in vormen, afmetingen, afwerkingen, onderstellen en kleuren. Ga bijvoorbeeld voor Bert Plantagie eettafel Eris, met een ovaalvormig tafelblad in combinatie met hoekige, elegante tafelpoten. Of kies voor een robuust exemplaar: tafel Carve. Deze wordt gekenmerkt door zijn kolompoot met viertenige voet. Het tafelblad is uit te voeren in hout of keramiek. Combineer jouw favoriet met gave eetkamerstoelen om de eethoek helemaal af te maken.

Bert Plantagie eettafels in verschillende vormen en stijlen

De eetkamertafel heeft een bijzondere plek in het interieur en vervult veel verschillende rollen. Het is een centrale plek waar herinneringen geboren worden. Of je nu voor uniek organisch of stoer vierkant wil gaan: dankzij de veelzijdige collectie zit er gegarandeerd een perfecte match voor je tussen. Heb je beperkte ruimte maar wil je flexibel zijn qua mogelijkheden? Dan voelt een uitschuifbare eettafel zich helemaal thuis in jouw interieur! Heb je een royale eethoek met een rechte wand? Ga dan voor een lange, rechthoekige eettafel met een zachte eettafelbank.

Ontdek eettafels van Bert Plantagie bij Eijerkamp

Laat je inspireren door de maatwerk tafels van Bert Plantagie op Eijerkamp.nl of bekijk de collectie live in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Kom je er zelf niet uit? Onze Eijerkamp interieuradviseurs helpen je graag bij het samenstellen van je favoriete Bert Plantagie tafel die perfect op jouw interieur en woonwensen aansluit!

Lees meer