Skip to content

Vierkante eettafels In elke woonstijl & ieder budget

Ontdek alle vierkante eettafels in onze winkels & online. Met persoonlijk advies van onze experts.

Vierkante eettafels bij Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
  • Snel leverbaar 0
  • merk 0
  • kleur 0
  • materiaal 0
  • vorm 1
  • woonstijl 0
  • prijs 0
  • formaat 0
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Vierkante eettafels

Een vierkante tafel kenmerkt zich door een evenredig tafelblad, waarbij je gezellig met elkaar rondom de tafel zit: perfect voor heerlijk dineren met vrienden en familie! Weinig ruimte in huis en behoefte aan extra sfeer? Ga voor een kleine vierkante eettafel van hout. Iedereen heeft een zitplek en het materiaal zorgt voor nog meer sfeer!

Een vierkante eettafel voor 8 personen

Een vierkante eettafel is perfect voor de kleine woonruimtes. Zet de tafel tegen de muur of in de hoek van de kamer en houd alsnog voldoende zitplekken over! Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een eettafel. Ten eerste is de afmeting belangrijk. Ga je voor 90x90 centimeter, 100x100, 130x130, 140x140 of 150x150? Daarnaast is de keuze in materiaal van belang, want een eettafel vergt onderhoud. Zowel online als in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal vind je het juist onderhoudsmiddel voor elk materiaal! Bijvoorbeeld: een metalen eettafel is daarentegen onderhoudsvriendelijk, maar kan gaan roesten als de tafel niet bewerkt is.

Mogelijkheden bij tafels met een vierkant tafelblad

Een eettafel met vierkant tafelblad kent talloze mogelijkheden. Kies uit diverse kleuren, materialen en afmetingen. Liefhebber van een industriële woonstijl? Dan ben je bij Dutchbone en Eleonora aan het juist adres. Op zoek naar meubels met een landelijke stijl ? Wellicht is een vierkant tafel met een steigerhouten tafelblad wat voor jou!

Woontip: Wil je de ruimte in een eethoek optimaal benutten? Kies dan voor een vierkante eettafel in combinatie met een compacte eetkamerbank. Deze nemen allebei relatief weinig ruimte in, maar bieden tegelijkertijd ook veel zitplaatsen en ruimte om te tafelen.

Een vierkant eettafel kopen bij Eijerkamp

Bij Eijerkamp vind je een divers aanbod vierkant eettafels, verkrijgbaar in talloze kleuren, materialen en afmetingen. Door de ruime keuze begrijpen we dat het lastig kan zijn een geschikt exemplaar te vinden. Graag een nieuwe eettafel met een vierkante vorm, maar kun je nog geen keuze maken? Onze adviseurs helpen je graag met het zoeken van het juiste model voor jou met een persoonlijk interieuradvies. Shop online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal en ontdek het aanbod vierkante eettafels!

Lees meer