Skip to content
Design House Stockholm Flip Bureautafel
Design House Stockholm Flip Bureautafel
Vergroten
  • Design House Stockholm Flip Bureautafel
1/15
Item 1 of 15

Design House Stockholm Flip Bureautafel

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 1-2 weken

Eijerkamp vertelt over Design House Stockholm Flip Bureautafel

Bureautafel Flip is ontworpen door Jesper Sta?hl van Design House Stockholm. Jesper heeft met deze tafel een veel voorkomend probleem opgelost voor mensen die in kleine huizen wonen. Flip is niet zomaar één tafel, maar eigenlijk drie-in-een: een eettafel, bureau en een dressoir.

Het vinden van deze oplossing voor Flip was een hele uitdaging en kostte heel wat experimenten. De tafel bestaat uit maar liefst 14 scharnieren, waardoor de tafel om te bouwen is naar verschillende maten. De poten van de tafel vouw je naar achteren en een deel van het tafelblad kun je omhoog klappen terwijl er een kant naar beneden wordt geklapt. Je creëert hierdoor diverse mogelijkheden.

Flip kan gebruikt worden als eettafel voor maar liefst 6 personen, maar ook als bureau of dressoir is hij perfect in je interieur te plaatsen. Ontdek de veelzijdigheid van bureau Flip van Design House Stockholm exclusief in onze woonwinkel in Zutphen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1598241
Breedte 160 cm
Hoogte 75 cm
Diepte 90 cm
Materiaal Teakhout
Materiaal onderstel Metaal
Materiaal tafelblad Hout
Merk Design House Stockholm
Woonstijl  Industrieel
Barcode 7340043316458
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Bekijk meer