Skip to content

vtwonen make-over 1 najaar 2021

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Halfvrijstaand herenhuis in Noordwijk

Samen met hun drie kinderen wonen Naomi en de Australische Damian in een half vrijstaand herenhuis vlakbij het strand in Noordwijk. Toen de twee elkaar zeven jaar geleden ontmoetten, stond Damian op het punt weer naar Australië te vertrekken. Dat liep anders: de twee werden smoorverliefd. Een half jaar later trouwden ze en een jaar na de bruiloft wordt hun eerste zoon geboren! Inmiddels woont het gezin zo’n twee jaar in hun huis in Noordwijk en wil het met de inrichting van de grote ruimte maar niet lukken.

Naomi & Damian 'Zij houdt van Japandi, hij van kleurrijke statements'

Met vier mannen in huis, probeert Naomi met verfijnde zachte tinten en roze een beetje vrouwelijkheid aan het interieur toe te voegen. Ze is gek op de lichte Japandi woonstijl en kiest het liefst voor veilig, terwijl Damian het liefst kiest voor donkere kleuren, veel planten en een gekke kleurrijke twist. Natuurlijk mag een knipoog naar zijn Australische roots niet ontbreken. vtwonen stylist Liza schiet te hulp: met een wandvullend meubel, transparante roomdivider, XXL ziteiland en 'Couleur Locale' kleurenpalet creëert ze een interieur waarin ruimte is voor de woonwensen van het hele gezin!

vtwonen make-over 1 najaar 2021
vtwonen make-over 1 najaar 2021
vtwonen make-over 1 najaar 2021
vtwonen make-over 1 najaar 2021

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Tuinkamer met extra XXL eethoek

vtwonen styliste Liza verrast Naomi en Damian met maar liefst twee royale eethoeken om urenlang te kunnen tafelen. Eén in de keuken én één in de lichte Profiline tuinkamer van Verasol. Zonder ingrijpende verbouwing is een zee van ruimte ontstaan waar Naomi en Damian, ook in de koude wintermaanden, kunnen genieten van koffie in de ochtendzon en gezellige etentjes. Uitgevoerd met glazen schuiframen, bovendakzonwering en in hetzelfde kleuren- en materialenpalet als in de woonkamer.

bekijk Verasol Profiline alle Verasol tuinkamers
vtwonen make-over 1 najaar 2021
Kleurenpalet
  • Flexa Urban Taupe
    Flexa
    Urban Taupe
  • Eijffinger Reunited
    Eijffinger
    Reunited
vtwonen make-over 1 najaar 2021
vtwonen make-over 1 najaar 2021
vtwonen make-over 1 najaar 2021

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp