Skip to content

vtwonen make-over 1 voorjaar 2021

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Frans Uyterlinde vtwonen stylist

Woonboerderij in Geffen

Toen Dennis en Bianca samen op zoek gingen naar een woning voor hun samengestelde gezin, hadden ze maar een doel: een huis vinden waar iedereen een eigen slaapkamer heeft. In Geffen vonden zij een bouwval dat zij na maandenlang verbouwen omtoverde tot gezellig familiehuis met maar liefst vijf slaapkamers, een chillkamer en gigantische tuin. Alleen met de inrichting wil het maar niet lukken: de zithoek is smal en klein, waardoor het gezin met zijn zessen niet op de bank past. En dan is er nog die onhandige gashaard, die tussen de zithoek en de eethoek zit.

vtwonen make-over 1 voorjaar 2021

Bianca & Dennis 'Zij houdt van landelijk, hij van hotel chique.'

En ook de woonsmaken van het stel lopen nogal uiteen. Dennis is voor zijn werk regelmatig op reis en voelt zich thuis in een hotel chique interieur met een luxe woonsfeer. Bianca is daarentegen gek op een lichte, landelijke boerderijsstijl. vtwonen stylist Frans gaat ze helpen en creëert een landelijk hotel chique interieur met warm kleurenpalet, zachte velours stoffen, subtiele dessins, slimme woonoplossingen en XXL hoekbank voor het hele gezin in hotellobby sfeer. Wij zijn fan en jij?

vtwonen make-over 1 voorjaar 2021

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER

Alle accessoires uit deze vtwonen make-over shop je in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Het vloerkleed  is op maat gemaakt en naar wens samen te stellen in kleur, vorm en afmeting. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

vtwonen make-over 1 voorjaar 2021
vtwonen make-over 1 voorjaar 2021
vtwonen make-over 1 voorjaar 2021
vtwonen make-over 1 voorjaar 2021

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie Of persoonlijk advies?