Skip to content

vtwonen make-over 7 voorjaar 2022

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Bas & Eddie Split-level woning in Oss

Al ruim zeventien jaar wonen Bas en Eddie samen in een ruime split-levelwoning in Oss. Zoals hun karakters tegenpolen zijn, zo sterk verschillen ook de woonsmaken van het stel. Bas is de excentrieke van de twee en houdt van neon-kleuren en een verzameling van bijzondere accessoires. Eddie daarentegen is introvert en ziet in het interieur het liefst rustige kleuren, grote meubels en her en der een kunstwerk aan de wand. Om aan ieders wens tegemoet te komen, hebben ze de zithoek naar Bas zijn smaak ingericht en de leefkeuken naar Eddie zijn stijl. Dat lijkt goed bedacht, maar hierdoor ontbreekt het aan eenheid.

Leefruimte met twee verdiepingen Verbinding met kleuren en vormen

Het huis van Bas & Eddie heeft metershoge muren en vraagt daarom om grote gebaren. vtwonen stylist Marianne voegt een flinke dosis kleur en extravagante statements toe om de woning de allure te geven die het verdient. Door een perfect afgestemd kleurenpalet en de herhaling van vormen verbindt ze de zithoek beneden met de eethoek een verdieping hoger in de woonstijl Modern Sophisticated Glam. In het zitgedeelte is een organische bank in gele velvet stof de blikvanger. In de leefkeuken komen dezelfde organische rondingen terug in een royale eettafel en comfortabele design eetkamerstoelen. En… buiten staat het stel een extra verrassing te wachten: Marianne maakt de twee blij met een Verasol veranda met extra eethoek! Natuurlijk passend bij het interieur binnen.

vtwonen make-over 7 voorjaar 2022
Interieuradvies vtwonen make-overs

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels creëren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
vtwonen make-over 7 voorjaar 2022
vtwonen make-over 7 voorjaar 2022
vtwonen make-over 7 voorjaar 2022

Accessoires, karpetten & meer!

Alle accessoires en het vloerkleed uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

vtwonen make-over 7 voorjaar 2022
vtwonen make-over 7 voorjaar 2022
vtwonen make-over 7 voorjaar 2022

Verasol tuinkamer Voor extra leefruimte

stylist Marianne verrast Bas & Eddie met een antracietkleurige Profiline tuinkamer van Verasol. In de tuinkamer creëert ze een extra eethoek voor het stel om urenlang te kunnen tafelen. Op warme dagen schuif je de kristalheldere glazen pui zonder moeite open om heerlijk van het mooie weer te genieten, als de temperatuur daalt is alles zo weer dicht en geniet je achter glas van het buitengevoel. Natuurlijk matcht Marianne de woonstijl van binnen met de sfeer in de tuinkamer zodat een mooi geheel ontstaat.

bekijk Verasol Profiline alle Verasol tuinkamers
Kleurenpalet
 • Flexa Bright Skies
  Flexa
  Bright Skies
 • Flexa Cornflower Field
  Flexa
  Cornflower Field
 • Sikkens E8.15.34
  Sikkens
  Lak E8.15.34
 • Flexa Touch of Gold
  Flexa
  Touch of Gold
 • Eijffinger Museum Fancy Feather
  Eijffinger
  Museum Fancy Feather
 • Eijffinger Stature 385212
  Eijffinger
  Stature 385212

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp