Skip to content

vtwonen make-over 8 voorjaar 2023

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Frans Uyterlinde vtwonen stylist

Derk & Martien Jaren '30 rijtjeshuis in Voorburg

Sinds een half jaar wonen Derk en Martien samen met hun drie meiden in het ouderlijk huis van Derk zijn ouders. Hoewel -of misschien ook doordat- het bekend terrein is voor beiden, voelt het huis nog niet als thuis. Allebei hebben ze nog een 'ouderlijk huis' gevoel, omdat er sinds ze er wonen niks veranderd is aan het interieur. Het lukt ze niet om één geheel te maken van verschillende woonruimtes en ook de tegelvloer is voor beiden een doorn in het oog. Ze willen zich dolgraag thuis voelen, maar samen komen ze er niet uit: Derk houdt van kleur en statements, waar Martien liever voor veilig zwart-wit kiest. vtwonen stylist pakt de uitdaging met beide handen aan om er iets bijzonders van te maken voor het gezin.

Modern vs. klassiek In woonstijl Cosy Design

Frans weet de perfecte balans te vinden tussen zijn én haar woonsmaak en creëert een fijne thuishaven in woonstijl Cosy Design. Het resultaat is een licht, maar sfeervol interieur met de perfecte mix van moderne én klassieke elementen. In de zithoek creëert hij een groot ziteiland met wolkenzachte elementenbank én een echte designklassieker: de iconische schommelstoel van Vitra. Neerploffen op de bank, tv én haard aan en het grote genieten kan beginnen! In de zithoek is de royale zwarte ovale eettafel hét middelpunt voor urenlang tafelplezier met het hele gezin. De eettafel wordt omarmd door comfy stoelen in staalblauw velvet én een stoere eetkamerbank met leren zitkussen.

vtwonen make-over 8 voorjaar 2023

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels realiseren wij samen jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
vtwonen make-over 8 voorjaar 2023
vtwonen make-over 8 voorjaar 2023
vtwonen make-over 8 voorjaar 2023

Maatwerk kasten, accessoires & vloerkleden

Ook een maatwerk opbergmeubel dat precies past bij jouw interieur, woonwensen en opbergwensen? Met de maatwerk mogelijkheden van VTH kasten vervul je al jouw opbergwensen. Onze kastenexperts adviseren je graag. Alle accessoires uit deze vtwonen make-over shop je in onze winkels in Zutphen & Veenendaal.

Digitaal magazine vtwonen Stijl Studio’s

Laat je inspireren door 8 nieuwe vtwonen Stijl Studio’s, exclusief bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal. Bekend van tv!

vtwonen Stijl Studio Magazine
Frans Uyterlinde vtwonen stylist
Frans Uyterlinde
vtwonen stylist
gezien op tv
10 jaar garantie zorgeloos genieten

"Een lichte bank spannend met drie kinderen? Nee hoor, voor Derk & Martien koos ik voor premium All in House Service. Exclusief bij Eijerkamp ben je met All in House 10 jaar verzekerd van onbezorgd genieten van je nieuwe meubels. De bank is beschermd tegen o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. Een veilige én duurzame keuze. Just enjoy!"

vtwonen make-over 8 voorjaar 2023
vtwonen make-over 8 voorjaar 2023
vtwonen make-over 8 voorjaar 2023
vtwonen make-over 8 voorjaar 2023
Kleurenpalet
 • Flexa Bloesemwit
  Flexa
  Bloesemwit
 • Flexa Misted Grey
  Flexa
  Misted Grey
 • Flexa Fine Cream
  Flexa
  Fine Cream
 • Flexa Green Tea
  Flexa
  Green Tea
 • Eijffinger Masterpiece 358126
  Eijffinger
  Masterpiece 358126
 • Eijffinger Masterpiece 358127
  Eijffinger
  Masterpiece 358127

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels