• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering
vtwonen Stijl Studio Basic voorjaar 2020 vtwonen Stijl Studio Basic voorjaar 2020

Basic

vtwonen Stijl Studio Basic

Waan je in een oase van rust in vtwonen Stijl Studio Basic! Een schakering van zachte en neutrale grijstinten, verrassende materiaalcombinaties en spannende structuren vormen de basis voor dit ingetogen interieur waar rust en sereniteit de sleutelwoorden zijn. Aangevuld met contrasterende zwarte elementen, blank hout en enkele groene planten komt vtwonen Stijl Studio Basic tot leven! 

vtwonen Stijl Studio Basic elementenbank

Speelse elementenbank als kloppend hart van het interieur

Een interieur dat klopt begint met de juiste indeling. Een indeling die past bij de ruimte, je woonwensen en gezinssamenstelling. In vtwonen Stijl Studio Basic is de royale elementenbank het kloppend hart van het interieur. De grote familiebank is letterlijk het middelpunt van de ruimte en is zo opgesteld dat je aan alle kanten kunt zitten: voor de televisie, richting de eethoek of met zicht naar de tuin. De eethoek, wandkast en royale fauteuil omarmen de elementenbank, zo heb je ook wanneer iedereen ergens anders in de ruimte zit toch contact met elkaar.

Tip van de stylisten:
Verbind verschillende woonfuncties met elkaar met een grote wandkast. De kast in vtwonen Stijl Studio Basic doet dienst als televisiemeubel maar is ook een speelplek voor de kinderen én een plaats om favoriete accessoires tentoon te stellen.

meer vtwonen Stijl Studio's

vtwonen Stijl Studio Basic eethoek

Woonoplossing: kinderhoek in je interieur

In de vtwonen Stijl Studio Basic is plaats voor het hele gezin. Er is een plek om te ontspannen, te tafelen en een speelplek voor de kinderen. Deze multifunctionaliteit vormt de basis voor het ontwerp. Met slimme woonoplossingen creëer je binnen je interieur een fijne speelplek voor de kinderen. Benieuwd hoe je een fijne speelhoek voor de kinderen maakt? Lees dan snel verder!

woonoplossing kinderhoek

XXL meubels en ranke elementen

Grote gebaren staan centraal in vtwonen Stijl Studio Basic. Een XXL elementenbank, royale fauteuil, grote wandkast en lange eettafel vormen de basis van de inrichting: door te kiezen voor grote meubels bewaar je de rust. Combineer je eettafel daarnaast met een set van zes dezelfde stoelen, zo creëer je eenheid in je interieur. Kies niet alleen voor kolossale woonitems: het minimalistische onderstel van de eettafel, stoelen en de transparante wandkast houden de ruimte licht en luchtig.

vtwonen Stijl Studio Basic flexibele opbergkast

Ton-sur-ton grijs in de mix met levendige structuren

In de vtwonen Stijl Studio Basic zien we geen kleur. Een gemengd palet van ton-sur-ton grijstinten en enkele zwarte blikvangers vormen het uitgangspunt voor de basic inrichting. In een nagenoeg kleurloos interieur, mogen verrassende materiaalcombinaties niet ontbreken. Harde elementen van metaal, hout en leer combineren én contrasteren perfect met de zachte, natuurlijke uitstraling van materialen als vilt, wol en linnen. Door te spelen met verschillende materialen en structuren breng je het interieur tot leven en creëer je een aangename warmte en behaaglijkheid. Het grof gebreide vloerkleed, de verschillende stofsoorten op de elementenbank en de lichte, houten accenten geven het basic interieur een levendige twist. 

kleuren & materialen vtwonen Stijl Studio Basic

Tip van de stylisten:
Met een uitgesproken statement-piece voeg je simpel contrast toe aan het basic interieur. Het Wallpower behang van Eijffinger is hiervoor perfect geschikt: de art-print is opgebouwd uit ton-sur-ton grijstinten, maar door zijn abstracte vormen springt het kunstwerk direct in het oog. Door het behang vervolgens op een paneel te plakken in plaats van op de muur, ontstaat er een speels 3D-effect waardoor het kunstwerk nog beter opvalt!

meer wooninspiratie

vtwonen Stijl Studio Basic opbergkast

Finishing touch met accessoires & verfijnde verlichting

In vtwonen Stijl Studio Basic geen prullaria, maar bijzondere vondsten met karakter en verfijnde, functionele verlichting. Accessoires in lichte kleurtinten en van duurzame materialen als papier, hout en vilt vervaardigd uit PET-flessen bewaren de rust en sereniteit in het interieur. De verlichting in vtwonen Stijl Studio Basic is minimalistisch maar springt in het oog door de contrasterende matzwarte kleur. 

Tip van de stylisten:
Geef je interieur een speelse twist met een rij hanglampen boven de eettafel. De lampen in vtwonen Stijl Studio Basic hebben allemaal dezelfde minimalistische uitstraling, maar creëren door de verschillende vormen een spannend lijnenspel.

ontdek alle vtwonen make-overs

vtwonen Stijl Studio Basic exlusief bij Eijerkamp

Ontdek de vtwonen Stijl Studio’s exclusief bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal. Laat je inspireren door de nieuwste wooncollecties, kleuren, materialen en woontrends en neem een kijkje in vtwonen Stijl Studio Basic en de andere Stijl Studio’s uit het tv-programma vtwonen ‘weer verliefd op je huis’, elke zondag om 19.30 uur op SBS6.

interieuradvies afspraak maken