• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Televisiemeubel

Woonoplossing: televisie kijken zonder snoeren

Hoe heerlijk en ontspannend tv kijken ook is: van rondslingerende snoeren en kabels rond het scherm wordt niemand blij. Een televisie ophangen waar alle kabels onzichtbaar zijn is echter best een uitdaging. In vtwonen Stijl Studio Klassiek is dat verleden tijd met een stijlvolle woonoplossing van Spectral. 

bekijk vtwonen Stijl Studio Klassiek

woonoplossing televisie kijken zonder snoeren

Draadloos tv kijken met Spectral Air

Snoeren en kabels rond de tv wegwerken is met de smart furniture van Spectral heel eenvoudig: met de slimme strippers die in het tv-meubel zijn geïntegreerd verstop je de kabels en snoeren in een handomdraai. Door het meubel op gelijke hoogte van het stopcontact te monteren lijkt je tv geheel draadloos.  En dat is nog niet alles…

meer woonoplossingen bekijken

Ton-sur-ton kleurenpalet

Schilder de wand achter het televisiemeubel in dezelfde kleur als het designmeubel. Hierdoor gaat de televisiekast meer op in de ruimte en wordt deze onderdeel van het grote geheel. Door de televisie dan ook nog eens te omlijsten met verschillende dunne wissellijsten in de kleur van de televisie creëer je een persoonlijke art-gallery en zie je bijna niets meer van het grote zwarte scherm. 

Tip van de stylisten:
Op veel televisies is het zelfs mogelijk om een stijlvolle video of afbeelding te tonen die past bij de sfeer van je interieur. Zo lijkt je televisie net een ‘levend’ schilderij.

Persoonlijk interieuradvies

Heb jij een woonprobleem waar je zelf niet uitkomt of kan jouw interieur wel een slimme woonoplossing gebruiken? Onze interieuradviseurs staan 7 dagen per week voor je klaar in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal om je te helpen in een persoonlijk interieuradvies. 

maak afspraak interieuradvies

Producten uit deze woonoplossing: