Skip to content
HAY Petit Standard Eetkamerstoel
HAY Petit Standard Eetkamerstoel
Vergroten
  • HAY Petit Standard Eetkamerstoel
1/25
Item 1 of 25

HAY Petit Standard Eetkamerstoel

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over HAY Petit Standard Eetkamerstoel

HAY eetkamerstoel Petit Standard is een ontwerp van designer Daniel Rybakken en het resultaat van een jarenlange zoektocht naar precisie en weloverwogen details. Doel van de acht jaar durende studie was het ontwerpen van een stapelbare eetkamerstoel, waarbij de stapelbare kenmerken het ontwerp zouden versterken. Het resultaat is een elegant en functioneel ontwerp: de Petit Standard eetkamerstoel. Een iconisch ontwerp. 

De Petit Standard stoel springt direct in het oog dankzij het opvallende geometrische silhouet van het lichtgewicht aluminium buizenframe. Een killere tegenhanger van de warmte van het eikenfineer in de rugleuning en zitting van de stoel. Dankzij de gebogen vorm van de zitting én de hoge rugleuning voorziet Petit Standard in een aangenaam zitcomfort om uren te tafelen of te werken.

Eetkamerstoel Petit Standard van HAY is, naast getoonde uitvoering, verkrijgbaar in een breed scala van kleuren: van extravagant kobaltblauw tot ingetogen grijs. Voor een speelse twist is het mogelijk het onderstel in een contrasterende kleur uit te voeren.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1643548
Breedte 52.5 cm
Hoogte 83 cm
Diepte 50 cm
Materiaal Hout
Kleur Marine Blue
Merk HAY
Woonstijl  Retro
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer