Skip to content

HAY Revolt Eetkamerstoel

Afmetingen & details
Artikelnummer 1625385
Breedte 45,50 cm
Hoogte 81 cm
Diepte 49,5 cm
Zithoogte 46,5 cm
Zitdiepte 42,5 cm
Materiaal Recycled ABS
Materiaal onderstel Powder Coated Steel
Kleur Beige
Kleur onderstel Beige
Merk HAY
Woonstijl Scandinavisch
Alle eigenschappen

Eijerkamp vertelt over HAY Revolt Eetkamerstoel

Eetkamerstoel Revolt van HAY is een relaunch van een van de bekendste ontwerpen van de Nederlandse industrieel ontwerper Friso Kramer (1922). Het oorspronkelijke ontwerp stamt uit de jaren ‘50 en was een revolutionair design voor zijn tijd: het minimalistische frame van de Revolt bestaat uit een gebogen plaatstalen frame, in plaats van een buizenframe zoals we dat in die tijd veel zagen. Vandaag de dag is de Revolt eetkamerstoel opnieuw gelanceerd door HAY en uitgevoerd in duurzame materialen combinatie van gerecyclede kunststoffen in diverse kleuren. 

Naast getoonde uitvoering in kleur beige is eetkamerstoel Revolt van HAY verkrijgbaar in talloze kleurencombinaties. Ontdek de mogelijkheden in onze woonwinkel in Veenendaal of shop jouw favoriet nu online.

Item 1 of 8
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
winkel special season
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4