Skip to content
HAY Soft Edge 10 Eetkamerstoel
HAY Soft Edge 10 Eetkamerstoel
Vergroten
  • HAY Soft Edge 10 Eetkamerstoel
1/12
Item 1 of 12

HAY Soft Edge 10 Eetkamerstoel

Levertijd: 8-10 weken
Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over HAY Soft Edge 10 Eetkamerstoel

De HAY Soft Edge 10 eetkamerstoel is een ontwerp van Iskos-Berlin, een design duo uit Denemarken. Edge is gebaseerd op de laatste ontwikkelingen wat betreft het vormen van multiplex, een materiaal dat ervoor zorgt dat er meer rondingen ontstaan dan bij gebruik van standaard fineer. Door het materiaal komt u niet in contact met scherpe randen of hoeken en bevordert bewegingen en dynamisch zitcomfort door de zacht gevormde zitting en rugleuning.

De Egde stoel van HAY is vervaardigd uit multiplex en is voorzien van een stalen onderstel. Verkrijgbaar in kleuren en uitvoeringen. Ontdek eetkamerstoel Soft Edge 10 ook in onze HAY Stores in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1584116
Breedte 50 cm
Hoogte 79 cm
Diepte 52,5 cm
Materiaal Hout
Kleur Naturel
Merk HAY
Woonstijl  Scandinavisch
Barcode 9900000376352
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de Soft Edge 10 serie Bekijk ook Meer uit deze serie