gratis verzending vanaf € 500
HAY Soft Edge P10 Eetkamerstoel
HAY Soft Edge P10 Eetkamerstoel
Vergroten
  • HAY Soft Edge P10 Eetkamerstoel
1/11
Item 1 of 11

HAY Soft Edge P10 Eetkamerstoel

Levertijd: 5-6 weken
Wij zijn open!

Wij zijn open!

Kom vrijblijvend langs, óf beter nog: plan een winkelbezoek met je persoonlijke Eijerkamp adviseur die je woonwensen inventariseert en alle mogelijkheden laat zien!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over HAY Soft Edge P10 Eetkamerstoel

De HAY Soft Edge P10 eetkamerstoel is een ontwerp van Iskos-Berlin, een design duo uit Denemarken. Edge is gebaseerd op de laatste ontwikkelingen wat betreft het vormen van multiplex, een materiaal dat ervoor zorgt dat er meer rondingen ontstaan dan bij gebruik van standaard fineer. Door het materiaal komt u niet in contact met scherpe randen of hoeken en bevordert bewegingen en dynamisch zitcomfort door de zacht gevormde zitting en rugleuning.

De Soft Edg P10 stoel van HAY is vervaardigd uit polypropylene en is voorzien van een gepoedercoat stalen onderstel. Verkrijgbaar in zwart en wit. Ondek nog meer mogelijkheden van de HAY Soft Edge P10 bij één van onze winkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1570322
Breedte 50 cm
Hoogte 79 cm
Diepte 52,5 cm
Materiaal Polypropyleen
Kleur Black
Merk HAY
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer