Skip to content
Ijcoon Vera Curve Hoog Fauteuil
Ijcoon Vera Curve Hoog Fauteuil
Van 2465.- Voor 2245.-
Vergroten
  • Ijcoon Vera Curve Hoog Fauteuil
1/5
Item 1 of 5

Ijcoon Vera Curve Hoog Fauteuil

Van 2465.- Voor 2245.-
Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Ijcoon Vera Curve Hoog Fauteuil

Vera Curve fauteuil uit de collectie van Ijcoon: een bestaand model dat ter ere van het 95-jarig bestaan van Eijerkamp is uitgevoerd in een exclusieve Bouclé stof. De fauteuil is ontworpen door Tom Dissel & Timon Scholten en is geïnspireerd op de Vespa Primavera scooter. Het design van de fauteuil weerspiegelt de iconische belijning van de legendarische scooter en is ergonomisch ontworpen, hierdoor biedt deze fauteuil ultiem zitcomfort en nodigt uit tot ontspanning.

De Bouclé stof, zorgvuldig geselecteerd voor het 95-jarig jubileum van Eijerkamp, is een zachte stof die tijdloze elegantie toevoegt aan elk interieur. De stoel is vervaardigd uit milieuvriendelijke materialen met aandacht voor kwaliteit en is gemaakt in Nederland, met het oog op vakmanschap en duurzaamheid. De kuip, rug- en hoofdkussens van de Vera fauteuil zijn vervaardigd uit vormschuim. 

Het veelzijdige 360-model is ook verkrijgbaar in relax- of lounge variant met een sta op systeem en in vijf eigentijdse kleuren. Ontdek alle mogelijkheden voor fauteuil Vera Curve van Ijcoon in onze woonwinkels of vraag een offerte aan. 

Prijs is als getoond in 5 kleuren jubileum bouclé stof Ascot in zwart frame.

Ijcoon Vera Curve Hoog Fauteuil
Ijcoon Vera Curve Hoog Fauteuil