Skip to content
Leolux Caruzzo Fauteuil
Leolux Caruzzo Fauteuil
Vanaf 2795.-
Vergroten
  • Leolux Caruzzo Fauteuil
1/24
Item 1 of 24

Leolux Caruzzo Fauteuil

Vanaf 2795.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Caruzzo Fauteuil

Maak kennis met fauteuil Caruzzo van Leolux in onze complete Leolux Select Stores in Zutphen en Veenendaal! Caruzzo is een bijzondere creatie van toonaangevend designer Frans Schrofer (1956) voor Leolux. De ontwerpen van deze designer staan bekend om de aandacht voor design en ergonomie, wat duidelijk zichtbaar is in Leolux Caruzzo fauteuil. Met model Caruzzo wist hij twee bekende design awards in de wacht te slepen, namelijk de 'Red Dot Design Award 2015' en 'Goed Industrieel Ontwerp 2015'. De schitterende fauteuil is een genot om op te zitten én om naar te kijken! 

Door de hoge rug en draaibare voet voel je je als een koning op zijn troon en geniet je van een heerlijk zitcomfort. Kenmerkend voor de Caruzzo fauteuil zijn de ambachtelijke stoffeerdetails en de opvallende siernaad aan de achterzijde van de fauteuil die handmatig wordt vervaardigd door de vakmensen van Leolux.

Caruzzo is leverbaar in diverse hoogwaardige stoffen en leersoorten. Daarnaast zijn de buiten- en binnenzijde apart van elkaar te bekleden. Het Caruzzo Basic fauteuil is voorzien van een opvallende aluminium draaivoet in een 4-teens of 5-teens uitvoering. Leverbaar met bijpassende hockers Fine en Forte en een hoofdsteun voor extra zitcomfort. De zithoogte van Caruzzo kan met 2 cm verhoogd worden. 

Laat je adviseren over de mogelijkheden van de Leolux Caruzzo fauteuil bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal of vraag direct een offerte aan!

  • Afmetingen & details
  • Bezorging & Garantie
Leolux Caruzzo Fauteuil
Leolux Caruzzo Fauteuil