Skip to content

ijcoon bij Eijerkamp

Ontdek de complete ijcoon collectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze merkexperts.

ijcoon bij Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

ijcoon: minimalistisch, tijdloos en iconisch

ijcoon creëert designklassiekers van de toekomst. De meubels zijn mooi van eenvoud, tijdloos en iconisch. Ze worden ontwikkeld op eigen bodem, in een fabriek in Gelderland, waar het ambacht van meubels maken al meer dan 100 jaar met veel passie wordt uitgeoefend. Ontdek de collectie van ijcoon online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Hoogstaande kwaliteit en lange levensduur

ijcoon streeft ernaar dat de meubels zo dichtbij mogelijk worden vervaardigd. Doordat veel materialen en onderdelen in eigen huis of binnen Europa worden gemaakt, houdt ijcoon grip op het ontwerpproces en blijft de voetafdruk van het interieurlabel klein. Het resultaat? Designitems van hoogstaande kwaliteit met een lange levensduur!

Designmeubelen met kenmerkende iconen

De meubels van ijcoon zijn te herkennen aan een icoon dat verwijst naar het meubel of de oorspronkelijke inspiratiebron. Zo is fauteuil Vera geïnspireerd op de Vespa Primavera, een iconische scooter uit de sixties die tegenwoordig nog steeds razend populair is. De grillige vormen en kleuren van zeewier waren de inspiratiebron voor salon- en bijzettafel Kelp. Zo hebben alle meubelen van ijcoon hebben hun eigen beeldtaal!

ijcoon bij Eijerkamp

Maak kennis met de designklassiekers van de toekomst dankzij de kenmerkende iconen van ijcoon! Shop jouw favoriet online of kom langs in één van onze woonwinkels om de collectie live te bekijken. Advies nodig? Onze Eijerkamp adviseurs adviseren je tijdens een persoonlijk interieuradvies graag over de mogelijkheden van ijcoon meubels en helpen je graag bij het samenstellen van een ontwerp dat volledig is afgestemd op jouw interieur en woonwensen.

Lees meer