Skip to content
Gealux Arc 2008 Relaxfauteuil
Gealux Arc 2008 Relaxfauteuil
Vanaf 2559.-
Vergroten
  • Gealux Arc 2008 Relaxfauteuil
1/12
Item 1 of 12

Gealux Arc 2008 Relaxfauteuil

Vanaf 2559.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Gealux Arc 2008 Relaxfauteuil

Geniet van ultieme ontspanning in de innovatieve relaxfauteuil Arc 2008 uit de collectie van Gealux. Deze royale stoel is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en uit te rusten met verschillende comfortfuncties. De fauteuil is voorzien van het ARC systeem, wat door middel van twee motoren en een accu automatisch zorgt voor de gewenste relaxpositie. In de Hart-Balans positie kunnen alle spieren optimaal ontspannen en liggen de benen iets hoger dan het hart, waardoor een perfecte bloedsomloop wordt gecreëerd. Extra handig: met de retourknop worden de rug- en voetklep in één beweging teruggezet naar de beginstand.

Arc wordt standaard uitgevoerd met vormschuim vulling en kan bekleed worden met diverse stof- en leersoorten en combinaties hiervan. Daarnaast kies je uit verschillende zithoogtes en poten om hem helemaal naar eigen smaak en comfortwensen te componeren.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag nu een online offerte aan voor Arc relaxfauteuil 2008 van Gealux of kom proefzitten in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

Gealux Arc 2008 Relaxfauteuil
Gealux Arc 2008 Relaxfauteuil