• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Bezorgen & afhalen

Bezorgen en afhalen

Een groot gedeelte van onze collectie wordt op maat voor je gemaakt en heeft een productietijd. Steeds meer producten zijn snel leverbaar of zelfs op voorraad! Alle meubels die bij ons binnenkomen worden voorafgaand aan de bezorging zorgvuldig gecontroleerd. Het lever- of afhaalmoment stemmen we altijd met je af. De levering van je aankoop uitstellen? Geen probleem. Eijerkamp biedt een exclusieve service aan om het levermoment van je aankoop met maximaal een jaar kosteloos uit te stellen.

(on)bezorgd in huis

Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis*. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice waarbij onze bezorgers de meubels op elke gewenste plek plaatsen, monteren (tenzij anders aangegeven) en de verpakking weer meenemen. Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis.

Volg je bestelling op de voet met Track & Trace van PostNL!

Gratis ophalen in de winkel

Je bestelde woonitems haal je eenvoudig op in Zutphen of Veenendaal.

* Bezorging op de Waddeneilanden of in het buitenland is mogelijk op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op via 0575 - 583 600 of het contactformulier.
* We leveren niet op postbusadressen.
* Artikelen die gekocht zijn in de SALE worden niet bezorgd.