• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Elegant en comfortabel: hoekbank Flint voor Leolux is het nieuwste ontwerp van de Duitse designer Norbert Beck (1959) voor het Nederlandse meubelmerk. De organische vormen van de zitting en leuningen geven Flint, in combinatie met de volumineuze, los ingelegde kussens een uitnodigend karakter en bieden een subliem zitcomfort.

Flint sluit naadloos aan bij de filosofie van Beck: “De ogen van de consument hebben een karakteristiek detail nodig om de vorm te kunnen vasthouden”. Deze in het oog springende details komen in het design van Flint meermaals naar voren: tot in detail afgewerkte siernaden, bijzonder vormgegeven poten en sierlijke, sculpturale vormen maken van Flint een uniek designitem.

Hoekbank Flint van Leolux kent een breed scala aan mogelijkheden om het ontwerp volledig naar eigen wens samen te stellen. Met een ruime keuze uit diverse elementen is een compacte bank  te ontwerpen, maar is het ook mogelijk een verrassend samenspel van vormen en lijnen te creëren in een ruime hoekbank. Flint is uit te voeren in diverse hoogwaardige stof- en leersoorten en staat op een poot welke is uit te voeren in diverse kleurafwerkingen. Naar wens is het onderstel met 2 centimeter te verhogen.

Ontdek de mogelijkheden van Leolux Flint in onze Leolux Select Stores in Zutphen & Veenendaal.

Kenmerken
Artikelnummer 1614502
Breedte 272 cm
Diepte 222 cm
Hoogte 76 cm
Zitdiepte 92 cm
Kleur Beige
Materiaal Stof
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Leolux