Skip to content
Menu Androgyne Eettafel
Menu Androgyne Eettafel
Vergroten
  • Menu Androgyne Eettafel
1/42
Item 1 of 42

Menu Androgyne Eettafel

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Menu Androgyne Eettafel

Eetkamertafel Androgyne van Menu: een ontwerp van designer Danielle Siggerud voor het Scandinavische designmerk. In het ontwerp van deze eettafel komen grillige natuurlijke materialen samen met sculpturale lijnen en vormen zo een uitdagend contrast tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid, een kenmerk waarnaar de naam van deze moderne eettafel verwijst. 

De Androgyne eettafel is verkrijgbaar in diverse varianten. Met de keuze uit diverse afmetingen, kleurafwerkingen en een ronde of rechthoekige vorm is deze veelzijdige tafel toepasbaar in vele woonruimtes en interieurs. Ontdek de mogelijkheden van Menu eettafel Androgyne in onze woonwinkels!

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1640765
Breedte 110 cm
Hoogte 73 cm
Lengte 280 cm
Vorm Rechthoekig
Materiaal Hout
Kleur Naturel Oak
Merk Menu
Woonstijl  Scandinavisch
Barcode 5709262050383
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de Androgyne serie Bekijk ook Meer uit deze serie