• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Deze knijper van Moebe is ideaal voor het tentoonstellen van mooie kaarten en kleine posters. De twee houten delen worden door een zwart elastiek bij elkaar gehouden. Hierdoor zit de kaart stevig tussen de klem. De knijpers kunnen aan de muur worden opgehangen, maar zijn ook staand te gebruiken.

Kenmerken
Artikelnummer 1571868
Breedte 4 cm
Hoogte 9,6 cm
Kleur Naturel
Materiaal Eikenhout
Vestiging Zutphen
Ruimte Woonaccessoires
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Nee
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Moebe
Make-over vtwonen Aflevering 9 najaar 2019
Aantal
9,95