Skip to content
Montis Luna Eetkamerstoel
Montis Luna Eetkamerstoel
Vanaf 1504.-
Vergroten
  • Montis Luna Eetkamerstoel
1/31
Item 1 of 31

Montis Luna Eetkamerstoel

Vanaf 1504.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Montis Luna Eetkamerstoel

Eetkamerstoel Luna uit de collectie van Montis is ontworpen door het Duitse desingduo Formstelle dat bestaat uit Claudia Kleine en Jörg Kürschner. De benadering voor deze stoel is best bijzonder: de designers werken volgens een analytische en methodische gedachtegang. Dit resulteerde in de elegante en tot in de details uitgewerkte Luna eetkamerstoel die geïnspireerd is door de ambacht uit de wereld van haute couture. De ‘aangeklede’ eetkamerstoel kenmerkt zich door de subtiele vormen en verfijnde stiknaden.

Eetstoel Luna is verkrijgbaar met de talloze rijke stof- en hoogwaardige leersoorten uit de collectie van Montis. Voor het onderstel van het zitmeubel heb je de keuze uit diverse soorten, van metalen 4-poot tot houten draaionderstel. Ervaar het sublieme zitcomfort en ontdek de mogelijkheden van Montis eetkamerstoel Luna in onze woonwikels in Zutphen en Veenendaal.
Montis Luna Eetkamerstoel
Montis Luna Eetkamerstoel