Skip to content
Saunaco Cas Salontafel
Saunaco Cas Salontafel
Vanaf 1692.-
Vergroten
  • Saunaco Cas Salontafel
1/3
Item 1 of 3

Saunaco Cas Salontafel

Vanaf 1692.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Saunaco Cas Salontafel

Salontafel Cas van Saunaco is een stijlvolle toevoeging aan het interieur. Deze tafel is een ontwerp van Studio Segers die ruimtelijke composities creëert. Salontafel Cas is vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig materiaal en afgewerkt met strakke details. Dit zorgt voor een heldere vormgeving in combinatie met een luxueuze uitstraling.

Cas is volledig naar persoonlijke wens samen te stellen met de keuze uit diverse afmetingen, kleuren en materialen. Ontdek de mogelijkheden en hoogwaardige materialen van salontafel Cas van Saunaco in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1557302
Materiaal Hout
Kleur wit
Merk Saunaco
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer