Skip to content
Saunaco Cas Eettafel
Saunaco Cas Eettafel
Vanaf 3169.-
Vergroten
  • Saunaco Cas Eettafel
1/2
Item 1 of 2

Saunaco Cas Eettafel

Vanaf 3169.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Saunaco Cas Eettafel

Een eettafel zoals deze bedoeld is: esthetiek en functionaliteit ontmoeten elkaar in eettafel Cas van Saunaco. Het ontwerp van Studio Segers, een creatieve studio voor architectuur en ontwerp, wordt gekenmerkt door zijn simplistische lijnen, tijdloze uitstraling en veelzijdige karakter.

De eikenhouten Cas eettafels zijn uitgevoerd met een blad van hoogwaardig Fenix hogedruklaminaat. Een uiterst sterk materialen dat bestand is tegen krassen en vlekken en tevens zeer onderhoudsvriendelijk is. De hogedruklaminaat toplaag van Saunaco is verkrijgbaar in diverse kleurafwerkingen. Tevens is de tafel te voorzien van een eiken fineer tafelblad. Voor extra ruimte rondom de tafel is Cas van Saunaco uit te voeren met een uitschuifmechanisme.

Ontdek de mogelijkheden en hoogwaardige materialen van de Cas eettafel en Cas uitschuiftafel van Saunaco in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

Saunaco Cas Eettafel
Saunaco Cas Eettafel