Skip to content

Matrassen 80x200 van alle bekende slaapmerken

Ervaar alle matrassen 80x200 in onze winkels. Met slaapadvies van onze slaapexperts.

Matrassen
Filteren Filter & Sorteer
 • merk 0
 • kleur 0
 • materiaal 0
 • comfort 0
 • materiaal vulling 0
 • woonstijl 0
 • prijs 0
 • acties 0
 • maat 1
  • Toon alle opties
   Toon minder opties
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Eenpersoons matras 80x200

Een eenpersoons matras van 80x200 cm is een uitstekende keuze voor individuele slaapbehoeften. Met zijn specifieke afmetingen biedt dit matras een persoonlijke slaapervaring die perfect is afgestemd op één persoon. Het past in een eenpersoonsbed of logeerbed, waardoor het ideaal is voor slaapkamers met beperkte ruimte of voor individueel gebruik. Bovendien kunnen twee matrassen van 80x200 cm vaak worden gecombineerd om een tweepersoonsbed van 160x200 cm te creëren. Dit biedt de flexibiliteit om te kiezen voor de slaapbehoeften die je zelf wenst, zonder rekening te houden met je partner.

Ontdek de diversiteit aan matrassen in 80x200 bij Eijerkamp

Bij Eijerkamp hebben we een gevarieerd aanbod matrassen in de afmeting 80x200 cm, zodat je gegarandeerd het perfecte matras voor jouw slaapbehoeften kunt vinden. Bij het maken van je keuze is het essentieel om op het materiaal te letten, aangezien dit een grote impact heeft op jouw slaapervaring. Gelukkig bieden wij verschillende materialen aan, waaronder koudschuim, pocketvering, traagschuim en nog veel meer.

Koudschuim matras 80x200

Koudschuim matrassen zijn enorm populair vanwege hun veerkracht en duurzaamheid, waardoor je lang van het matras kunt genieten. Bovendien staat dit type matras bekend om uitstekende ventilatie dankzij de open celstructuur, waardoor vocht en warmte gemakkelijk worden afgevoerd. Dit houdt het matras koel en droog gedurende de nacht, wat vooral gunstig is voor mensen die het snel warm hebben tijdens het slapen.

Pocketvering matras 80x200

Pocketvering matrassen bieden uitstekende ondersteuning doordat de individueel verpakte veren onafhankelijk van elkaar bewegen en zich aanpassen aan de contouren van je lichaam. De goede ventilatie van pocketvering matrassen wordt mogelijk gemaakt door de open ruimtes tussen de veren. Dit zorgt voor een effectieve luchtcirculatie, waardoor vocht en warmte tijdens de nacht efficiënt worden afgevoerd. Zo blijft het matras fris en creëert het een aangename slaapomgeving. Daarnaast zijn pocketvering matrassen duurzaam. De veren behouden langdurig hun veerkracht en ondersteunende eigenschappen, wat de levensduur van het matras aanzienlijk verlengt.

Traagschuim matras 80x200

Traagschuim matrassen bieden uitstekend slaapcomfort dankzij hun unieke eigenschappen. Het traagschuim, ook wel bekend als memory foam, reageert op lichaamswarmte en gewicht, waardoor het zich perfect aanpast aan de contouren van je lichaam. Dit resulteert in een gepersonaliseerde en drukverlagende ondersteuning, waarbij de drukpunten zoals schouders, heupen en knieën effectief worden ontlast.

Matras 80x200 kopen bij Eijerkamp met persoonlijk slaapadvies op maat

Wil je een matras van 80x200 kopen? Dan ben je van harte welkom in onze winkels in Zutphen of Veenendaal. In onze winkels heb je namelijk de mogelijkheid om alle matrassen te testen en krijg je persoonlijk slaapadvies van onze ervaren slaapadviseurs. Zij luisteren naar jouw behoeften en voorkeuren en geven advies over het beste matras dat optimaal bij jouw postuur, slaaphouding en slaapwensen past, zodat je kunt genieten van een heerlijke nachtrust. Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor een persoonlijk slaapadvies, maar ook spontaan langs komen in onze winkels is mogelijk.

Lees meer