Skip to content
Stressless Laurel Eetkamerstoel
Stressless Laurel Eetkamerstoel
Vanaf 599.-
Vergroten
  • Stressless Laurel Eetkamerstoel
1/26
Item 1 of 26

Stressless Laurel Eetkamerstoel

Vanaf 599.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Stressless Laurel Eetkamerstoel

Eetkamerstoel Laurel van Stressless brengt optimaal zitcomfort naar de eettafel. De stoel is eenvoudig af te stemmen op het lichaam en persoonlijke wensen. Laurel streeft perfect evenwicht na, tussen lekker eten en drinken, goede gesprekken en uiteraard comfort om de fijne momenten aan de eettafel langer te laten duren. 

Laurel is voorzien van BalanceAdapt waar Stressless zitmeubels om bekend staan. De ingetogen schommelbeweging die de stoel dankzij dit systeem biedt, zorgt ervoor dat je heerlijk zit. De zithouding van Laurel is moeiteloos aanpasbaar dankzij het Glide Systeem, waarmee de rugleuning in de gewenste zithouding kan worden gekanteld.

Stel eetkamerstoel Laurel af op je lichaam en persoonlijke wensen. Zo is Laurel verkrijgbaar met een hoge- en lage rugleuning en met- en zonder armleuningen. Kies uit diverse stof- en leersoorten en combineer deze met een van de vele onderstellen. Zo laat je de Stressless Laurel stoel samensmelten met het interieur.

Kom proefzitten op eetkamerstoel Laurel in onze Stressless Studio in Zutphen en laat je persoonlijk adviseren door onze comfortexperts of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

 

 
Stressless Laurel Eetkamerstoel
Stressless Laurel Eetkamerstoel