Skip to content
Stressless Wing Relaxfauteuil
Stressless Wing Relaxfauteuil
Vanaf 2049.-
Vergroten
  • Stressless Wing Relaxfauteuil
1/14
Item 1 of 14

Stressless Wing Relaxfauteuil

Vanaf 2049.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Stressless Wing Relaxfauteuil

Relaxfauteuil Wing van Stressless maakt al sinds 1994 deel uit van de comfortabele collectie relaxstoelen van Stressless en is sindsdien een geliefd ontwerp. De fauteuil heeft een luxueuze moderne uitstraling en wordt geroemd om zijn ultramoderne, mechanische comfortoplossingen waarmee subliem Stressless relaxcomfort wordt geboden. De met zorg en oog voor detail ontworpen zitschaal beweegt moeiteloos met het lichaam mee en vormt zich zo naar de persoonlijke comfortwensen.

Relaxfauteuil Wing van Stressless is verkrijgbaar in diverse afmetingen in verschillende hoogwaardige stof- en leersoorten. Tevens kent het onderstel van de fauteuil diverse uitvoeringsmogelijkheden.

Ontdek Wing van Stressless in onze Comfort studios in Zutphen & Veenendaal. Onze experts staan klaar voor een persoonlijk comfortadvies op u zo te voorzien van een relaxfauteuil passend bij uw lichaam en comfortwense

Stressless Wing Relaxfauteuil
Stressless Wing Relaxfauteuil