Skip to content

Studio HENK eettafels

Ontdek alle Studio HENK eettafels in onze winkels. Met persoonlijk advies van onze merk experts.

Filteren Filter & Sorteer
  • kleur 0
  • materiaal 0
  • vorm 0
  • prijs 0
  • type 0
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Studio Henk Studio's bij Eijerkamp

Het Amsterdamse merk ontwerpt en ontwikkelt duurzame design meubels met een typische Studio HENK signatuur! Naar wens samen te stellen in vele kleuren, vormen afwerkingen & materialen!

adres & openingstijden
Studio Henk bij Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
interieuradvies bij Eijerkamp

Eigentijds en uniek: Studio HENK eettafels

De eettafels van Studio HENK zijn unieke en tijdloze meubels voor het dagelijks leven met een Scandinavische uitstraling. Het Amsterdamse ontwerpbureau ontwerpt duurzame design meubels met een typische Studio HENK signatuur. De precisie en het vakmanschap waar het merk naar streeft, zijn terug te zien in de hoogwaardige afwerking. Benieuwd naar de collectie? Ontdek Studio HENK eettafels bij Eijerkamp!

Van schaarste naar uitgebreide collectie eettafels

In hun zoektocht naar design meubels liepen de broers Okke en Xander Albers er tegenaan dat design meubels die mooi zijn en tegelijkertijd geschikt voor alledaags gebruik, schaars zijn. Het idee werd geboren zelf een eettafel te ontwerpen en hieruit ontstond in 2013 Studio HENK. Vandaag de dag biedt Studio HENK een breed scala mogelijkheden voor jouw eettafel. En alle tafels zijn volledig naar eigen woonwensen te componeren dankzij de ruime keuze uit materialen, maten, kleuren en vormen en je kiest bij veel de afwerking en het onderstel zelf!

Studio HENK eettafels in diverse uitvoeringen

Van rond tot rechthoekig en van organisch tot ovaal: de eettafels van Studio HENK zijn in talloze vormen verkrijgbaar. En je kiest uit diverse materialen als Fenix, hout, metaal en HPL. Ga voor strak en minimalistisch door te kiezen voor een houten, rechthoekige tafel met vierpotig onderstel of plaats een opvallend exemplaar in de keuken met een ovaal, verjongd meubel met opvallende centrale kruispoot. Alle meubels worden gekenmerkt door ambachtelijke details die de aandacht en het vakmanschap laten zien waarmee ze zijn geproduceerd. Combineer jouw favoriet met de gave eetkamerstoelen en/of eetkamerbanken voor een stijlvol geheel. De collectie van Studio HENK past in iedere woonstijl en ieder interieur!

Studio HENK eetkamertafels bij Eijerkamp

Laat je inspireren door de unieke design eettafels van Studio HENK op Eijerkamp.nl of bekijk de collectie live in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Kom je er zelf niet uit? Onze Eijerkamp interieuradviseurs helpen je met een persoonlijk advies graag bij samenstellen van je favoriete eettafel van Studio HENK in de gewenste kleuren, materialen, afwerkingen en afmetingen. Ontdek de toonaangevende collectie van Studio HENK nu bij Eijerkamp!

Lees meer