Skip to content
Trendhopper Bend Vakkenkast
Trendhopper Bend Vakkenkast
Vanaf 569.-
Vergroten
  • Trendhopper Bend Vakkenkast
1/10
Item 1 of 10

Trendhopper Bend Vakkenkast

Vanaf 569.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 6-8 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Trendhopper Bend Vakkenkast

Wandkast Bend uit de collectie van Trendhopper maakt het eenvoudig mogelijk om een kastenwand samen te stellen die volledig aansluit op persoonlijke interieurwensen. Open en gesloten elementen worden moeiteloos met elkaar gecombineerd om zo een kastoplossing te creëren met verschillende opbergmogelijkheden. Kies het aantal plankenhouders en de breedte ervan. De planken zijn te verkrijgen in de kleuren wit, zwart, en groen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bezoek onze woonwinkels! 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1596485
Breedte 162 cm
Hoogte 190 cm
Diepte 25 cm
Materiaal Eiken
Kleur Wit
Merk Trendhopper
Woonstijl Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer