Skip to content
Trendhopper Brixen Relaxfauteuil
Trendhopper Brixen Relaxfauteuil
Vergroten
  • Trendhopper Brixen Relaxfauteuil
1/12
Item 1 of 12

Trendhopper Brixen Relaxfauteuil

Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Trendhopper Brixen Relaxfauteuil

Relaxfauteuil Brixen uit de collectie van Trendhopper biedt ultiem zitcomfort om volop te genieten. De slanke rugleuning en het elegante onderstel geven de fauteuil een moderne uitstraling. De zitting wordt gedragen door een noten kleurig onderstel die een opvallend contrast vormt met de leren bekleding.

Brixen biedt optimale ondersteuning voor het lichaam dankzij de hoge rugleuning, die is voorzien van een comfortabel en zacht kussen. De rugleuning van de fauteuil is verstelbaar door middel van een hendel onder de armleuning. Combineer de Brixen relaxfauteuil met de Brixen hocker uit de collectie van Trendhopper voor ultiem zitcomfort. Naast de getoonde uitvoering is Brixen verkrijgbaar in een groter formaat en in diverse stof- en materiaalsoorten.

Shop Brixen relaxfauteuil uit de collectie van Trendhopper online of kom proefzitten en laat je persoonlijk adviseren in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Trendhopper Brixen Relaxfauteuil
Trendhopper Brixen Relaxfauteuil