• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

De Cork Family van Vitra bestaat uit drie bijzettafeltjes gemaakt van – juist – kurk. De drie familieleden hebben alledrie een robuuste bouw, zijn goed stabiel en hebben ieder hun eigen karakter. De broertjes zijn te gebruiken als bijzettafeltje of als taboeret. Door het gebruik van kurk is de Cork Family relatief licht, zeer sterk en voelt prettig en fluweelzacht aan. Een leuke set voor in huis.

Kenmerken
Artikelnummer 1290551
Hoogte 33 cm
Diameter 31 cm
Kleur Naturel
Materiaal Kurk
Vorm Rond
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Vitra
Make-over vtwonen Aflevering 9 voorjaar 2015Aflevering 3 voorjaar 2016Aflevering 4 najaar 2017
Aantal
405,-