Skip to content
Vitra Eames Lounge Chair & Hocker
Vitra Eames Lounge Chair & Hocker
Vergroten
  • Vitra Eames Lounge Chair & Hocker
1/14
Item 1 of 14

Vitra Eames Lounge Chair & Hocker

Op voorraad binnen 1 tot 5 werkdagen in huis
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Vitra Eames Lounge Chair & Hocker

De Eames Lounge Chair van Vitra, in 1956 ontworpen door het topduo Charles en Ray Eames, is een van de bekendste design klassiekers uit de collectie van Vitra. Het ontwerp van de traditionele clubfauteuil behoort al generaties lang tot een van de bestsellers van Vitra. Met de Lounge Chair wilden de ontwerpers de uitstraling van een zachte baseballhandschoen neerzetten. Het luxe design van de stoel in combinatie met het geweldige zachte zitcomfort maakt de stoel een echte eyecatcher!

Naast de oorspronkelijke uitvoering van de fauteuil (donker fineer en zwart leder) is de Vitra Lounge Chair & Ottoman nu ook leverbaar in wit leder met een wit gepigmenteerd notenfineer en gepolijst aluminium. En voor de langere mensen is de fauteuil ook verkrijgbaar in een XL versie! Voorzien van afneembare bekleding en een lederen overtrek.

Deze uitvoering van de Lounge Chair wordt geleverd met een bijpassende poef en in Santos Palisander met een bekleding in zwart leer (Premium 66 Nero) en een gepolijst onderstel met de zijkant in zwart. Daarnaast is de fauteuil voorzien van viltglijders voor harde vloeren.

Kom proef zitten op de Vitra Lounge Chair in een van onze winkels!

Vitra Eames Lounge Chair & Hocker
Vitra Eames Lounge Chair & Hocker