gratis verzending vanaf € 500

Vacature Stagiair Styling / Visual merchandiser

Fulltime, 32-40 uur.

woonwinkel Eijerkamp Zutphen

Ben jij een gedreven creatieveling en heb jij passie voor interieur, stijl, vormgeving en kleur? Wil jij stage lopen bij Eijerkamp, onder andere bekend van het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Met onze ruim 250 medewerkers creëren wij dagelijks een ‘thuis’ door heel Nederland. Liefde en passie voor meubels zit in ons DNA. Onze inspirerende winkels met ruim 150 bekende woonmerken vind je in Veenendaal en Zutphen en zijn o.a. bekend van het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’.

Wie zoeken wij?

Zowel bij Eijerkamp als bij Trendhopper in Zutphen zijn wij op zoek naar een stagiair Stylist / Visual Merchandiser die ons stylingteam wil komen versterken! Ons team is dagelijks bezig met de inrichting, visual merchandising en styling van onze winkels in zowel Zutphen als Veenendaal. Door de diversiteit aan winkels en woonstijlen ga je als stagiair stylist elke uitdaging aan om voor iedere collectie een passende setting te creëren, waarin de meubels het best tot hun recht komen.

  • Je volgt een MBO opleiding in de richting van (winkel)styling;
  • Per september 2021 ben je op zoek naar een meeloopstage voor minimaal 5 maanden;
  • Je hebt gevoel én passie voor interieur, stijl, vormgeving en kleur;
  • Jij bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen;
  • Je bent proactief en hebt een actieve werkhouding;
  • Je bent een aanpakker en steekt graag je handen uit de mouwen. Een wand schilderen of een bank verplaatsen is voor jou geen enkel probleem;
  • Naast dat je creatief bent, kun je ook commercieel denken;
  • Je hebt oog voor detail;
  • Als echte teamplayer werk jij graag samen met collega-stylisten, maar je kunt ook goed zelfstandig werken;
  • Tot slot ben jij gemotiveerd en enthousiast om bij ons aan de slag te gaan!

Wat bieden wij?

Je gaat deel uit maken van een enthousiast team en komt te werken bij een professioneel familiebedrijf met een informele, open cultuur. Onbewust werk je aan je mensenkennis en je communicatieve vaardigheden, waar je de rest van je leven profijt van hebt. Én er staat een leuke stagevergoeding tegenover jouw inspanningen en prestaties!

Solliciteren?

Heb je interesse en voldoe je aan bovenstaand profiel, dan zien wij jouw CV met recente foto en motivatie o.v.v. ‘Stage Stylist / Visual merchandiser Zutphen’ graag tegemoet. Je kunt solliciteren via sollicitatie@eijerkamp.nl.

Lees meer