Skip to content

Design boekenkasten

Ontdek de complete collectie design boekenkasten in onze winkels. Met interieuradvies van onze experts.

Design boekenkasten

  Unieke design boekenkast voor ieder interieur

  Ga voor een blikvanger in jouw interieur met een design boekenkast! Design meubels worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen en met oog voor ambachtelijke details. Inspiratie opdoen? Ontdek de collectie design boekenkasten online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal om deze live te bekijken!

  Moderne design boekenkasten voor elke woonruimte

  Met een moderne design boekenkast kun je alle kanten op! Decoreer de open vakken met je mooiste woonaccessoires of berg je favoriete boeken erin op. De tijdloze uitstraling van een design boekenkast zorgt ervoor dat deze in je woonkamer, studeerkamer of hal goed tot zijn recht komt. Eijerkamp biedt voor iedere woonruimte wat wils!

  Boekenkasten in diverse hoogwaardige materialen

  De moderne boekenkasten bij Eijerkamp zijn modulair, wat betekent dat je deze volledig naar eigen wens samenstelt! Qua materiaal en kleur zijn de mogelijkheden eindeloos: van een naturel houten boekenkast tot wit afgewerkte panelen. Ga voor een elegante kast afgewerkt met glas voor een glanzend effect zorgt. Wil je een warme sfeer? Kies dan voor industrieel design vervaardigd uit hout en stoer staal.

  Shop jouw design boekenkast bij Eijerkamp

  Bij Eijerkamp vind je design boekenkasten van bekende woonmerken als Pastoe en meer. Shop online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal! Advies nodig? Onze Eijerkamp adviseurs helpen je tijdens een persoonlijk interieuradvies graag bij het samenstellen van de design boekenkast die perfect bij jouw woonstijl en woonwensen past!

  Lees meer