Skip to content

Bohemian interieur

Kenmerkend voor een bohemian interieur zijn organische vormen en aardse materialen. Fellere kleuren maken plaats voor beige, offwhite en zwart; een beetje Ibiza 2.0!

Mary

Natuurlijke materialen & diverse bruintinten

In de bohemian woonstijl vind je een exotische mix van organische vormen, aardse materialen, etnische prints en patronen uit verschillende windstreken van over de hele wereld. De natuurlijke materialen als linnen, zeegras, hout, touw en bamboe zorgen voor het (woon)eiland gevoel. De contrasterende donkerbruine (bruin is het nieuwe zwart!) elementen geven het bohemian interieur pit en zijn de verbindende factor in deze wereldse woonstijl.

Boho interieur met royale elementenbank

In dit bohemian style interieur vormt de modulaire bank het kloppend hart van de woonkamer. Deze is zo opgesteld dat je aan alle kanten kunt zitten: voor de televisie, richting de eethoek of met zicht op de speelhoek. De (vaste) dubbele zit- en rugkussens voorzien in ultiem comfort en creëren een speels effect. Kies je eigen opstelling in diverse stof- en leersoorten! In de eethoek vormt de ronde eetkamerbank met opvallend Aztek dessin zich naar de grote ovale eettafel. Met een opvallende mix van stoelen in bouclé en zwart rotan. Maak de uitheemse woonstijl compleet met je favoriete bohemian woonaccessoires!

Mary
Mary
Interieur- & aankoopadviseur
Eijerkamp Zutphen
Woontip voor een bohemian interieur

Creëer je eigen stilleven met lijsten, vazen en herinneringen van verre reizen met kasten. In dit interieur wordt een XXL lage kast gevormd door twee tv-dressoirs tegen elkaar te plaatsen waarbij het donkerbruine houtpatroon doorloopt in de fronten. Ook in de drie hoge kasten in de eethoek is lekker veel ruimte om op te bergen. Door het zwarte webbing vang je net een glimp op van de inhoud.

Bohemian interieur
Kleurenpalet
 • Siroc Eijffinger behang
  Eijffinger
  Siroc
 • Sandy Beach Flexa muurverf
  Flexa
  Sandy Beach
 • Floorlife Noble Sun Kissed
  Floorlife
  Noble Sun Kissed

Bohemian interieur

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Meer inspiratie voor een bohemian interieur?