• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Back to Basic

Woontrend 2020: Back to Basic

Creëer en vind rust in huis met de woontrend van 2020: Back to Basic. Laat je verwonderen door het alledaagse en vind schoonheid in bijzondere details. We stappen uit de digitale bubbel en schenken aandacht aan elkaar én de planeet in het basic interieur. Non-kleuren, duurzame materialen en planten zijn onmisbaar in de Back to Basic woontrend van 2020.

Woontrend 2020: Back to Basic

Het woonhuis van 2020: terug naar de basis

Woontrend Back to Basic laat ons focussen op wat echt belangrijk is. In een wereld waarin alles steeds sneller gaat en waarin we van onszelf van alles moeten, gaan we in het Back to Basic interieur terug naar de basis. ‘Less is More’ is het uitgangspunt. Non-kleuren, rijke materialen, bijzonder vervaardigde meubels en frisse planten belangrijke rol in deze serene woonomgeving: gerecyclede stoffen, petflessen verwerkt in accessoires en hoogwaardig leder zie je veel terug in het Back to Basic interieur van 2020.

bekijk alle woontrends

Woontrend 2020: Back to Basic

In de hoofdrol: modulaire meubels om samen te komen

In een interieur waarin het draait om de liefde voor elkaar, mogen multifunctionele meubels niet ontbreken. Een uitschuifbare eettafel omringd door comfortabele eetkamerstoelen en een royale elementenbank vormen het hart van het Back to Basic woonhuis. Zo is er voldoende ruimte om samen te komen met vrienden en familie maar heb je ook voldoende plek om je terug te trekken uit de haast van dag en even volledig te ontspannen. Iets wat perfect aansluit bij de Back to Basic 2020 woontrend.

meer inspiratie vtwonen Stijl Studio's

Woontrend 2020: Back to Basic

Interieurtrend van 2020: een interieur zonder kleur

Warme wittinten en naturellen vormen de basis van het Back to Basic interieur. In combinatie met zachte aardetinten en een breed palet van grijstinten creëer je contrast en warmte in dit frisse en lichte trendinterieur vol non-kleuren. Door daarnaast te spelen met structuren en materialen ontstaat een spannend samenspel: combineer een lichte houten eettafel met kunststof kuipstoelen en laat je ziteiland tot leven komen door het gebruik van rijke stoffen in combinatie met een warm wollen vloerkleed op de vloer en frisse groene planten.

Woontip: Wil je het Back to Basic interieur meer kracht bij zetten? Voeg dan enkele, subtiele zwarte accenten toe. Een rank onderstel onder de eettafel of het dressoir leent zich uitstekend voor deze ‘touch of black’.

meer inspiratie vtwonen make-overs

Woontrend 2020: Back to Basic

De woontrends van 2020 in jouw interieur?

Wil jij de Back to Basic woontrend van 2020 toepassen in jouw interieur? Laat je inspireren in onze woonwinkels of maak een afspraak met één van onze interieuradviseurs. Zij staan 7 dagen per week voor je klaar om je te helpen met al jouw woonvragen en laten je graag de nieuwste interieurtrends van 2020 zien. Nog meer wooninspiratie? Laat je inspireren door alle woontrends van 2020 in de vtwonen Stijl Studio’s, exclusief bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal.

maak afspraak interieuradvies