• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering
woontrend 2019 Miami Vibes woontrend 2019 Miami Vibes

Miami Vibes

Woontrend 2019: Miami Vibes


Pittig pastel

Het kleurenpalet van de woontrend van 2019 Miami Vibes interieur is licht. Poederige pasteltinten zoals lichtroze, mint, zacht geel en lichtblauw vormen de basis van dit tropische interieur. Kruidige kleuren zoals terra, roest rood en azuurblauw geven pit aan het zoete kleurenpalet. Met meubels op pootjes, luchtige stoffen, rijke velours, marmer en gouden accenten ontstaat er een elegant en glamoureus interieur!

woontrend 2019 Miami Vibes collage 1

Producten: Leolux Devon bank | servies HKliving: nu in onze woonwinkels te verkrijgen | COCO maison pouf Eline | HAY eetkamerstoel AAC22 | HAY eetkamertafel T12

Geometrische patronen

We gaan steeds meer geometrische vormen en patronen zien in het interieur van 2019. De Miami Vibes woontrend brengt zachte pastelkleuren met een krachtige accentkleur samen in geometrische prints. Zo zien we in de vormgeving van meubels geometrische vormen veelvuldig terug: ronde, vierkante en driehoekige vormen worden afgewisseld  in de nieuwste ontwerpen van toonaangevende woonmerken.  En ook op de wand, in vloerkleden, stoffen, servies en keramiek gaan we spannende kleurcombinaties en geometrische patronen zien!

Trendtip:kies voor een mix van meubels met verschillende geometrische vormen. Met een driehoekige salontafel in combinatie met een rond vloerkleed en kubistisch vormgegeven (hoek)bank ontstaat er een levensgroot geometrisch patroon in je interieur!   

Nog gedurfder? Kies niet alleen voor meubels met een geometrische vorm, maar laat ronde, vierkante en driehoekige vormen ook terugkomen in de bekleding van een meubel of een vloerkleed.     

woontrend 2019 Miami Vibes collage 2

Producten: Auping bed Essential  | Leolux fauteuil Lloyd | Petite Friture Hanglamp Vertigo

Warm notenhout

Een luxueuze sfeer ontstaat door de toevoeging van warm notenhout. Als dressoir, eettafel of in het frame van een (arm)stoel: het donkere hout uit deze woontrend vormt een krachtige tegenhanger in het lichte, zoete kleurenpalet. De grillige noesten in het hout doorbreken daarnaast de vele strakke, geometrische lijnen van het Miami Vibes interieur en maken de stijl zacht en vriendelijk.

Trendtip: Laat warm hout op verschillende plekken terugkomen in je interieur. Zo zorg je dat er een eenheid ontstaat in het zoete kleurenpalet en gebruik van verschillende geometrische patronen.    

Tropical touch

Grote tropische planten kunnen tenslotte niet ontbreken in de woontrend Miami Vibes. Groene planten zijn een mooie tegenhanger van zacht pastel en brengen het interieur tot leven. Met een grote bananenplant, cactus en kleurrijke Paradijsvogelplant haal je een tropische sfeer in huis!  

Miami Vibes in jouw interieur

Benieuwd hoe je deze woontrend toepast in jouw interieur? Maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels! Onze interieuradviseurs staan 7 dagen per week voor je klaar en geven persoonlijk advies voor elke woonvraag, in elke woonstijl en voor ieder budget!