Skip to content

Woontrend 2020 Natural Yellow

Haal het voorjaar in huis met de Natural Yellow woontrend van 2020.

Marloes Peters Creative Director Eijerkamp
Woontrend 2020 Natural Yellow

In deze landelijke woonstijl ligt de nadruk op het gebruik van grote meubels, natuurlijke materialen en een palet van aardse kleuren en zonnige geeltinten.

woontrend 2020 Natural Yellow eetset

Grote meubels met ruimte voor het hele gezin

Maak een statement in het Natural Yellow interieur met grote meubels: een royale hoekbank, comfortabele fauteuil en een grote eettafel bieden voldoende ruimte om met het hele gezin samen te komen. Door je meubels in verschillende materialen uit te voeren, ontstaat een spannende mix en komt deze woontrend van 2020 tot leven.

woontrend 2020 Natural Yellow fauteuil

Zonnig geel als accentkleur in het landelijke interieur

In een landelijk interieur voert een palet van bruintinten en aardse tonen vaak de boventoon. Door gele accenten toe te voegen, haal je het voorjaar in huis. In de Natural Yellow woontrend van 2020 laat zonnig geel de ruimte sprankelen. Daarnaast komen donkere kleuren als zwart en donkerbruin nog beter tot zijn recht en maak je het interieur door de toevoeging van frisse lentetinten luchtiger en vrolijker.

Woontip van onze interieurstylist

Is ’n gele muur in jouw interieur teveel? Ook met ’n eetkamerstoel, fauteuil of enkele accessoires in deze voorjaarskleur bereik je al een groots effect.

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Deze woontrend in jouw interieur? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze woontrend bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

Winkels & openingstijden ontdek alle woontrends
woonwinkels Eijerkamp

Meer inspiratie? gezien in vtwonen