• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Natural Yellow

Woontrend lente 2020: Natural Yellow

Haal het voorjaar in huis met de Natural Yellow woontrend van 2020. In deze landelijke woonstijl ligt de nadruk op het gebruik van grote meubels, natuurlijke materialen en een palet van aardse kleuren en zonnige geeltinten.

bekijk alle woontrends

Natural Yellow

Grote meubels met ruimte voor het hele gezin

Maak een statement in het Natural Yellow interieur met grote meubels: een royale hoekbank, comfortabele fauteuil en een grote eettafel bieden voldoende ruimte om met het hele gezin samen te komen. Door je meubels in verschillende materialen uit te voeren, ontstaat een spannende mix en komt deze woontrend van 2020 tot leven.

Woontip:
Laat verschillende materialen samenkomen in één meubel: een stoel met een zitting van leer en rugleuning van stof geeft je interieur een speelse twist. Durf je lef te tonen? Kies dan niet alleen voor twee materialen, maar combineer ook twee verschillende kleuren met elkaar.

Natural Yellow

Zonnig geel als accentkleur in het landelijke interieur

In een landelijk interieur voert een palet van bruintinten en aardse tonen vaak de boventoon. Door gele accenten toe te voegen, haal je het voorjaar in huis. In de Natural Yellow woontrend van 2020 laat zonnig geel de ruimte sprankelen. Daarnaast komen donkere kleuren als zwart en donkerbruin nog beter tot zijn recht en maak je het interieur door de toevoeging van frisse lentetinten luchtiger en vrolijker. Is ’n gele muur in jouw interieur teveel? Ook met ’n eetkamerstoel, fauteuil of enkele accessoires in deze voorjaarskleur bereik je al een groots effect.

bekijk vtwonen Stijl Studio's

bekijk vtwonen make-overs

Natural Yellow

De lentetrends van 2020 in jouw interieur?

Wil jij de Natural Yellow woontrend van voorjaar 2020 toepassen in jouw interieur? Laat je inspireren of maak een afspraak met één van onze interieuradviseurs. Zij staan 7 dagen per week voor je klaar om je te helpen met al jouw woonvragen en laten je graag de nieuwste interieurtrends van 2020 zien. Nog meer wooninspiratie? Laat je inspireren door alle woontrends van 2020 in de vtwonen Stijl Studio’s, exclusief bij Eijerkamp.

maak afspraak interieuradvies