Skip to content

Woontrend 2024 Curvy Calmness

In een wereld die nooit stil lijkt te staan, nodigt de woontrend "Curvy calmness" je uit om thuis te komen in een oase van rust en eenvoud. Deze trend brengt een spa-achtige sereniteit in je interieur, met een evenwicht tussen koele en warme tinten, sensuele rondingen, en natuurlijke materialen. De sleutel? Zachte, vloeiende vormen die de ruimte een ontspannen vibe geven.

Curvy Calmness Trendhopper Hollywood

Woontrend 2024: Curvy Calmness

De woontrend "Curvy Calmness" combineert minimalisme met zachte kleuren en natuurlijke stoffen, geaccentueerd door ronde vormen voor een rustgevend, spa-achtig interieur. Merken als By Boo en HKliving omarmen deze trend met collecties die speelse vormen, moderne esthetiek, duurzaamheid, en comfort bieden. Elk bijdragend aan een serene en stijlvolle woonomgeving.

Curvy Calmness moodboard

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels creëren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Lisette
Interieuradviseur
Zutphen
Hoe creëer je een serene woonruimte? Zo doe je dat!

Start met een basis van zachte, neutrale kleuren en integreer je meubels en accessoires met ronde, organische vormen voor een gevoel van comfort. Kies voor natuurlijke materialen zoals hout, linnen, en wol om warmte en textuur toe te voegen. Zorg dat je interieur minimalistisch en overzichtelijk is voor een serene uitstraling. Combineer koude en warme elementen om een ontspannen, spa-achtige sfeer te creëren die rust en welzijn in je huis brengt.

Kleurenpalet
 • LAB Paint Pink Champagne
  LAB Paint
  Pink Champagne
 • LAB Paint Purple Palace
  LAB Paint
  Purple Palace
 • LAB Paint Intensive Moss
  LAB Paint
  Intensive Moss
 • Eiffinger Revive 333672
  Eijffinger
  Revive 333672

Meer wooninspiratie bij Eijerkamp