Skip to content
Vergroten
  • Zuiver Spike Barkruk
1/20
Item 1 of 20

Zuiver Spike Barkruk

Levertijd: 1-2 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Zuiver Spike Barkruk

Counterstoel Spike van Zuiver wordt zonder twijfel de blikvanger aan je eigen bar. Deze minimalistisch vormgegeven barstoel springt direct in het oog door zijn ronde vormen en contrasterende kleurgebruik: het zwarte onderstel vormt een opvallend contrast met de lichtgrijze zitting en rugleuning en geeft het geheel een stoer tintje.

Naast getoonde uitvoering in grijze stof is barstoel Spike van Zuiver verkrijgbaar in diverse andere kleurcombinaties. Tevens is de counterstool leverbaar met een rugleuning in webbing. Shop counterstoel Spike van Zuiver nu online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1670238
Breedte 42 cm
Hoogte 94 cm
Lengte 53 cm
Zithoogte 65 cm
Zitdiepte 37 cm
Materiaal Polyester, Rattan, Beachwood
Materiaal onderstel Staal
Kleur Natural, Grey
Kleur onderstel Zwart
Merk Zuiver
Woonstijl Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer