Skip to content
101 Copenhagen Brutus Salontafel
101 Copenhagen Brutus Salontafel
Vergroten
  • 101 Copenhagen Brutus Salontafel
1/11
Item 1 of 11

101 Copenhagen Brutus Salontafel

Levertijd: 3-4 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over 101 Copenhagen Brutus Salontafel

Brutus salontafel uit de collectie van 101 Copenhagen is geïnspireerd op de architecturale brutalisme beweging uit het midden van de 20e eeuw. De salontafel is ontworpen met een blokachtige structuur. Combineer salontafel Brutus met de andere Brutus collectie van 101 Copenhagen om zo een geheel te creëren. 

Shop Brutus salontafel uit de collectie van 101 Copenhagen online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1659424
Breedte 60 cm
Hoogte 36 cm
Diepte 60 cm
Materiaal Beton
Kleur Coffee
Merk 101 Copenhagen
Woonstijl Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer