• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Shark eetkamerstoel van Artifort is een ontwerp van Rene Holten. Ondanks de naam, die de stoel te danken heeft aan het roofdier, biedt deze stoel optimaal zitcomfort. Mede dankzij de extra steun in de rug.

De eetkamerstoel is verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren en het onderstel is verkrijgbaar als slede of een vierpoot.

Kom proef zitten op de Artifort Shark eetkamerstoel in Zutphen & Veenendaal!

Kenmerken
Artikelnummer 1567580
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm
Hoogte 84 cm
Zithoogte 46 cm
Kleur Blauw
Materiaal Stof
Uitvoering Ja
Ruimte Eetkamer
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Artifort
Stijlstudio vtwonen Design